Veni Vidi Vici Alapítvány


A halmozottan sérült gyereket nevelő családok komplex segítése. Ezen belül a gyermekek nevelésének, oktatásának, képzésének és habilitációjának, rehabilitációjának a megszervezése és támogatása. Az alapítvány tevékenységét azért végzi, hogy az SNI-s (speciális nevelési igényű) tanulóknak lehetőségük legyen minél teljesebb, önállóbb szociális és társadalmi beilleszkedést megvalósítani, illetve, hogy a tanulók önmagukhoz mérten a legmagasabb szintre jussanak el. Mindezek mellett célunk a gyermekekkel foglalkozó szakemberek (szakorvosok, terapeuták, pedagógusok, segédeszközökkel foglalkozó szakemberek) és családok összefogásának és együttműködésének kialakítása és ennek megerősítése.

Adószám:
18978188-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Veni Vidi Vici Alapítvány

Szervezet adószáma:
18978188-1-13

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet címe:
2120 Dunakeszi, Bocskai u. 33/B.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.