Véménd Község Sportegyesület


- a rendszeres testedzés népszerűsítése - a sportolás, versenyzés. testedzés iránti igények felkeltése - sportágak népszerűsítése, igény esetén szakosztályok befogadása, létrehozása, működtetése az Egyesület keretein belül - versenyek szervezése - tagjai részére a rendszeres testedzés és sportolás lehetőségének biztosítása - közösségi élet kibontakoztatása, építése, fenntartása - a helyi sajátosságok és hagyományok figyelembevételével a gyermek-, és ifjúsági- és szabadidősport, illetve fogyatékosok sporttevékenységével való foglalkozás, ezek összehangolása - a sportszerető közösségek szórakoztatása - közös érdekképviselet - sportkapcsolatok építése

Adószám:
19026026-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Véménd Község Sportegyesület

Szervezet adószáma:
19026026-1-02

A szervezet címe:
7726 Véménd, Tavasz utca 1.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.