„VÉDETTSÉG” Immunbiológiai Termék Gyártók és Forgalmazók Egyesülete


- Támogatja és elősegíti a népegészségügyi prevenciós célkitűzéseket a járványügyi, illetve az oltóanyagokkal és immunbiológiai termékekkel kapcsolatos kérdések tekintetében. - Elősegíti a tudományos, továbbá a megelőzéssel kapcsolato ismeretterjesztést és oktatás. - Ellátja az oltóanyagokat, továbbá az immunbiológiai termékeket gyártók és forgalmazók érdekképviseletét. - Tagjai közül választott testületei révén önszabályozást valósít meg. - Együttműködik a fenti területeken tevékenykedő tudományos, szakmai, civil, egyéb szerveztekkel. - Foglalkozik: hazai és nemzetközi kapcsolatok kiépítésével. Nemzetközi szakmai tapasztalatok hazai megismertetésével, az immunbiológia és az oltóanyagok tekintetében, különös figyelemmel a népegészségügyi igényekre és az e területen alkalmazható innovatív védőoltásokra. Foglalkozik a hazai és nemzetközi kapcsolatok kiépítésével, valamint a nemzetközi szakmai tapasztalatok hazai megismertetésével.

Adószám:
18110355-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
„VÉDETTSÉG” Immunbiológiai Termék Gyártók és Forgalmazók Egyesülete

Szervezet adószáma:
18110355-1-41

A szervezet címe:
1138 Budapest, Népfürdő utca 22. 14. emelet


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.