”VÁJSz” Világot Nekik Állatjóléti Szolgálat Alapítvány


Az Alapítvány átfogó célja, hogy tevékenysége révén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvényben (a továbbiakban: Ávt.) meghatározott célok megvalósítását, továbbá az állatok védelmével kapcsolatos egyéb jogszabályok (különösen: 41/1997. (V. 28.) FM rendelet az Állat-egészségügyi Szabályzat kiadásáról 5. sz. függeléke, 41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról), rendelkezéseinek teljesülését elősegítse, és az e jogszabályokban meghatározott feladatokat ellátó szervezeteknek, valamint az állattartóknak az állatok védelme és kímélete érdekében megfelelő támogatást, tanácsadást és segítséget nyújtson.

Adószám:
18911259-1-41

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
”VÁJSz” Világot Nekik Állatjóléti Szolgálat Alapítvány

Szervezet adószáma:
18911259-1-41

A szervezet címe:
1033 Budapest, Búza utca 32. 2 8.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.