„Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola Dolgozóiért és Diákjaiért” Alapítvány


A Simonyi Károly Szakképzőiskola és Szakiskola kiemelkedő szakmai és pedagógiai munkát végző dolgozóinak jutalmazása. Kiemelkedő tanulmányi és kulturális tevékenységet folytató tanulók, vagy tanulói csoportok támogatása, jutalmazása. Szakmai, tanulmányi versenyekre rendszeresen felkészítő, a tehetséggondozásban kiemelkedő eredményeket elérő tanárok munkájánakelismerése. A nyugdíjba vonuló kollégák méltó búcsúztatása emlékplakett és pénzjutalom (ajándék) átadásával. Az oktatásiintézmény kitűzött céljainak megvalósulását elősegítő, támogató szervezetek, vállalkozások vezetőinek - tevékenységükért "Simonyi" emlékérem átadása. A nyelvtanulás, a rendszeres testmozgás, az egészséges életmódra nevelés ösztönzése, támogatása. Az EU-s pályázati lehetőségeket kihasználni akaró és tudó diákok és tanárok támogatása és segítsége. Az iskola imázsának, arculatának a fejlesztési támogatása. Az iskola kulturális, művészeti, szakmai, sportrendezvényei lebonyolításának támogatása, a sportoláshoz szükséges eszközök biztosítása, az iskolaújság megjelentetésének támogatása.

Adószám:
18329876-1-02

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
„Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola Dolgozóiért és Diákjaiért” Alapítvány

Szervezet adószáma:
18329876-1-02

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet címe:
7621 Pécs, Basamalom utca 33.

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.