Fenntartható Demokráciáért Egyesület


A fiatal generációk szemléletformálásán keresztül kialakítani a jövő fenntartható társadalmát. az ENSZ által meghatározott fenntartható fejlődési célok megvalósításának alapvető feltétele a holisztikus szemléletmód, melynek lényegi eleme az aktív állampolgári tudat, a környezetbarát hozzáállás és a kritikus gondolkodás együttes alkalmazása. Ezek elsajátításával és szinergizálásával lesz képes polgár a jelen komplex és a jövő ismeretlen kihívásainak megfelelni. Célunk, hogy a lehető legtöbb állampolgár elsajátítsa a fenntartható társadalomszervezéshez nélkülözhetetlen tudást, kritikus szemléletmódot és készségeket egyéni és közösségi szinten egyaránt. Egyesületünk ezért a Lisszaboni Szerződésben lefektetett tudásalapú társadalom kialakításáért dolgozik, mindemellett az Emberi Jogok Európai Egyezményében meghatározott alapelvek keretein belül fejti ki tevékenységét.

Adószám:
19288253-1-42

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Fenntartható Demokráciáért Egyesület

Szervezet adószáma:
19288253-1-42

A szervezet címe:
1078 Budapest, Hernád utca 6. földszint 11.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.