DESZKÁS SPORTOK SPORTEGYESÜLETE (DESZKÁS SPORTOK SE)


A snowboard, wakeboard, szörf, windszörf, kiteszörf, gördeszka, sí sportág népszerűsítése, elsődlegesen a debreceni, másodlagosan más magyarországi snowboardosok, wakeboardosok, szörfösök, windszörfösök, kiteszörfösök, gördeszkások, síelők baráti kapcsolatának ápolása. Lehetőséget teremteni arra, hogy elsősorban a debreceni, másodlagosan más magyarországi snowboardosok, wakeboardosok, szörfösök, windszörfösök, kiteszörfösök, gördeszkások, síelők szervezett keretek között tanulhassák, gyakorolhassák a sportág egyes szintjeit, elemeit, illetve elősegíteni a snowboard, wakeboard, szörf, windszörf, kiteszörf, gördeszka, sí sportág népszerűsítését azzal, hogy az ahhoz szükséges sporteszközöket az érdeklődők részére az egyesület könnyebben elérhetővé teszi. Szervezett keretek biztosítása különböző nemű és kororsztályú snowboardosok, wakeboardosok, szörfösök, windszörfösök, kiteszörfösök, gördeszkások, síelők sportági versenyeken történő szerepléséhez. A nemzeti és nemzetközi bajnokságok színvonalának megfelelő sportolók nevelése. Megteremteni a lehetőséget a középiskolai és felsőfokú oktatásban résztvevő fiataloknak, hogy a tanulás mellett a snowboard, wakeboard, szörf, windszörf, kiteszörf, gördeszka, sí sportágban versenyszerűen sportolhassanak. Tehetséges snowboardozók, wakeboardozók, szörfözők, windszörfözők, kiteszörfözők, gördeszkázók, síelők versenyeztetése és annak elősegítése, hogy a magyar snowboard, wakeboard, szörf, sindszörf, kiteszörf, gördeszka, sí sportágak, ezen belül Debrecen meghatározó sportolóivá váljanak.

Adószám:
18279441-1-09

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
DESZKÁS SPORTOK SPORTEGYESÜLETE (DESZKÁS SPORTOK SE)

Szervezet adószáma:
18279441-1-09

A szervezet címe:
4031 Debrecen, Küküllő u. 14/B. Tt/1.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.