DESZKÁS SPORTOK SPORTEGYESÜLETE


A snowboard, wakeboard, szörf, windszörf, kiteszörf, gördeszka, sí sportág népszerűsítése, elsődlegesen a debreceni, másodlagosan más magyarországi snowboardosok, wakeboardosok, szörfösök, windszörfösök, kiteszörfösök, gördeszkások, síelők baráti kapcsolatának ápolása. Lehetőséget teremteni arra, hogy elsősorban a debreceni, másodlagosan más magyarországi snowboardosok, wakeboardosok, szörfösök, windszörfösök, kiteszörfösök, gördeszkások, síelők szervezett keretek között tanulhassák, gyakorolhassák a sportág egyes szintjeit, elemeit, illetve elősegíteni a snowboard, wakeboard, szörf, windszörf, kiteszörf, gördeszka, sí sportág népszerűsítését azzal, hogy az ahhoz szükséges sporteszközöket az érdeklődők részére az egyesület könnyebben elérhetővé teszi. Szervezett keretek biztosítása különböző nemű és kororsztályú snowboardosok, wakeboardosok, szörfösök, windszörfösök, kiteszörfösök, gördeszkások, síelők sportági versenyeken történő szerepléséhez. A nemzeti és nemzetközi bajnokságok színvonalának megfelelő sportolók nevelése. Megteremteni a lehetőséget a középiskolai és felsőfokú oktatásban résztvevő fiataloknak, hogy a tanulás mellett a snowboard, wakeboard, szörf, windszörf, kiteszörf, gördeszka, sí sportágban versenyszerűen sportolhassanak. Tehetséges snowboardozók, wakeboardozók, szörfözők, windszörfözők, kiteszörfözők, gördeszkázók, síelők versenyeztetése és annak elősegítése, hogy a magyar snowboard, wakeboard, szörf, sindszörf, kiteszörf, gördeszka, sí sportágak, ezen belül Debrecen meghatározó sportolóivá váljanak.

Adószám:
18279441-1-09

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
DESZKÁS SPORTOK SPORTEGYESÜLETE

Szervezet adószáma:
18279441-1-09

A szervezet címe:
4031 Debrecen, Küküllő utca 14. B. Tt 1.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.