„CSI (Nemzetközi Keresztény Szolidaritás)-Magyarország Alapítvány”


Az egész világon a következők biztosítása: a humanitárius segélyezés és segítségnyújtás az alábbi szükséget szenvedő emberek részére. Vallási elnyomás áldozatai, elnyomott gyermekek, természeti vagy emberi tevékenységből származó katasztrófák áldozatai. A háborús (beleértve a polgárháborút és más erőszakot) áldozatai részére sürgősségi orvosi ellátásnyújtása. Minden ember jogainak hatékony védelme világszerte a következő területeken: a) gondolat szabadsága, b) lelkiismereti szabadság, c) vallásszabadság, mely magába foglalja a vallás szabadságát az oktatás, a vallásgyakorlás és a vallási szokások területén, az ENSZ nemzetközileg elfogadott Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata 18. cikkelye szerint. Menekültek és hontalanok, szenvedő és kitaszított emberek részére oktatás, anyagi segítségnyújtás, támogatás és védelem biztosítása bárhol a világon. Az elnyomottak és elraboltak szabadságának biztosítása az egész világon.

Adószám:
18187506-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
„CSI (Nemzetközi Keresztény Szolidaritás)-Magyarország Alapítvány”

Szervezet adószáma:
18187506-1-43

Közhasznú jogállás:
igen

A szervezet címe:
1122 Budapest, Goldmark Károly utca 8. 1. emelet 3. ajtó

Jogállás:
Közhasznú


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.