"CHEVRA KADISHA OF YETEV LEV SATMAR CONGREGATION" Egyesület


Magyarország területén (különösen Sátoraljaújhely és környékén) lévő zsidó temetők karbantartása, felújítása, temetések lebonyolításának szervezése elősegítése; temetői ünnepségek, vallási megemlékezések megrendezése, szervezése; a zsidó vallási épületek felújítása, kezelése, illetve fenntartása. Ezen belül: vallási programok lebonyolítása, határon átnyúló együttműködés fejlesztése, kapcsolatok kiépítése és ápolása más országokban működő zsidó kulturális szervezetekkel, továbbá elősegíti a hasonló célú és jellegű hazai és külföldi szervezetekkel való kapcsolatépítést és annak fenntartását, hagyományápolás és műemlékvédelem, kapcsolatfenntartás és pályázati partnerség hasonló szervezetekkel, helyi önkormányzatokkal, intézményezzek és civil szervezetekkel.

Adószám:
18735051-1-05

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
"CHEVRA KADISHA OF YETEV LEV SATMAR CONGREGATION" Egyesület

Szervezet adószáma:
18735051-1-05

A szervezet címe:
3980 Sátoraljaújhely, Bem utca 10


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.