„A Tépei Gyerekekért Alapítvány”


Az alapítvány célja, hogy a Derecskei Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészet Oktatási Intézmény Tépei Tagintézménye, valamint a Tépei Óvoda gyerekeit az alapító vagyon és a remélhető adományok révén hozzásegítse személyiségük mind teljesebb kidolgozásához, tehetségük fejlesztéséhez. A működési feltételek javításával hozzájáruljon a Derecskei Bocskai István Általános Iskola és Alapfokú Művészet Oktatási Intézmény Tépei Tagintézménye, valamint a Tépei Óvodában folyó pedagógiai munka tartalmi és szervezeti gazdagításához. Tevékenységével növelje a szociokulturálisan hátrányos helyzetű tanulók felzárkóztatási esélyeit, ösztönözze a tanulókat és a pedagógusokat kiemelkedő teljesítmények elérésére. Támogassa a fejlesztő programok iskolai bevezetését.

Adószám:
18995169-1-09

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
„A Tépei Gyerekekért Alapítvány”

Szervezet adószáma:
18995169-1-09

A szervezet címe:
4132 Tépe, Kossuth u. 5/a.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.