A Mi Városunk Jövőjéért Közéleti és Kultúrális Egyesület


Százhalombatta város kulturális értékeinek védelme, őrzése, népszerűsítése, népi és haladó hagyományainak ápolása. Városlakók hazaszeretetének, városszeretetének ápolása. Társadalmi öntevékenység és közösségi élet kibontakoztatása Százhalombattán. Városrendezés, településfejlesztés. A város természeti és épített környezetének védelme, gondozása és értékeinek védelme. Kapcsolatteremtés a hasonló célkitűzéssel alakult társadalmi szervezetekkel és a város közösségével. A város lakói számára szabadidős és egyéb tevékenységek szervezése, elősegítése. Százhalombattai közéletben való aktív részvétel. Az egyesület céljai megvalósítása érdekében önkormányzati választásokon indulhat.

Adószám:
19141387-1-13

Jelenleg ennek a szervezetnek nincs aktív adománygyűjtése! Keress rá az oldalon hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
A Mi Városunk Jövőjéért Közéleti és Kultúrális Egyesület

Szervezet adószáma:
19141387-1-13

A szervezet címe:
2440 Százhalombatta, Március 15. utca 1.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.