„A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány ”


Az alapítvány célja hátrányos helyzetű felnőtt és kiskorú személyek életminőségének, körülményeinek a javítása, valamint ezen személyek társadalmi életesélyeinek, készség és képességeinek javítása egy jobb minőségű élet kialakítása és annak megtartása érdekében, a szociálisan rászoruló, veszélyeztetett és hátrányos helyzetű, ingerszegény környezetben élő gyermekek/családok, valamint sérült és beteg gyermekek, fiatalok és idősek,valamint intézmények anyagi és tárgyi eszközökkel történő támogatása és foglalkoztatása fejlesztő, az egészség- és környezetet megőrzését célzó, cselekvő aktivitásra, közösségi együttműködésre késztető programokkal.

Adószám:
18941809-1-43

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
„A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány ”

Szervezet adószáma:
18941809-1-43

A szervezet címe:
1091 Budapest, Üllői út 61. 3. em. 26.


Az alábbi adatok jelennek meg Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából: név, cím, adószám, célkitűzés, közhasznú jogállás. A szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.