Váltsd valóra egy beteg gyermek álmát
(lezárult!)

Szeretnél te is az Álomvarázslók csapatába tartozni? Itt a lehetőség, hogy te is hőssé válj egy súlyosan beteg gyermek számára!! Ehhez mindössze adód 1%-át kérjük.

Egészségügy
Egyszázalékos kampány

Ments Életet Közhasznú Alapítvány

Bővebben

Adószám:
18284500-1-43 Határidő: 2018-05-30

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Jelenleg ennek a szervezetnek nem fut bankkártyás kampánya, keress rá a hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Váltsd valóra egy beteg gyermek álmát

Adószám:
18284500-1-43 Határidő: 2018-05-30

  • Kampány
  • Szervezet
  • Kampány
  • Szervezet

Gyűjtés célja

Programjaink célja súlyos, életet veszélyeztető megbetegedésből gyógyuló gyermekek álmainak valóra váltásával segíteni gyógyulásukat. Sajnos a családokat a lelki trauma mellett anyagilag is rendkívüli módon megterheli a betegség. Sokszor ez azt is jelentheti, hogy az akár éveket is kórházban töltő gyermek jóval kevesebb élményben részesülhet, mint egészséges kortársai. Nem egyszer találkozunk szinte hihetetlen történetekkel. Vannak olyan családok, akik még soha nem voltak együtt nyaralni, vagy olyan kislány, akinek egy fésülhető hajú baba a legnagyobb álma. Az álmok valóra váltása mellett a legjobban rászoruló családok sorsát folyamatosan figyelemmel kísérjük és a legnehezebb körülmények között élő gyermekeket hosszabb távon is támogatjuk.  Rendszeresen szervezünk számukra rendezvényeket, kirándulásokat és egyéb programokat. Az elmúlt években igyekeztünk nyaralási élményekkel gazdagabbá tenni az életüket, olyan nyaralásokkal,  ahol a gyermekek családjukkal együtt tölthetnek el egy-egy hetet a Balaton mellett. 2017-ben indult az "Álomiskola" elnevezésű ösztönző-fejlesztő programunk, melynek keretei közt súlyos, életet veszélyeztető betegségből gyógyuló gyermekek társadalomba történő visszailleszkedését segítjük elő (nyelvtanulás, zeneoktatás, sportolás, teráoiás lovaglás, gyógytorna, stb). 

Szeretnél te is az Álomvarázslók csapatába tartozni? Itt a lehetőség, hogy te is hőssé válj egy súlyosan beteg gyermek számára!! Ehhez mindössze adód 1%-át kérjük.

Szervezet hivatalos neve:
Ments Életet Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Ments Életet Közhasznú Alapítvány

Honlap:
http://www.mentseletet.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/mentseletet.adjvert

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCCfEZTa28lHwWczUnUEZV_w

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 703663955

A szervezet címe:
1098 Budapest, Lobogó utca 10. III. fszt. 2.

Tovább az adatlapra