TV-re gyűjtünk az “újjászületés házába”
(lezárult!)

Minden egyes csontvelő-transzplantáció felér egy második születésnappal, lepjük hát meg a leukémia ellen harcoló gyerkőcöket, akiknek sokáig ezek a televíziók lesznek az egyetlen kikapcsolódási lehetőségük!

Egészségügy
Közösségi adománygyűjtés

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

Bővebben

Összeg:
614.500 Ft 105 támogató közreműködésével

102% -a teljesült a 600.000 Ft -os célnak

Adománygyűjtési időszak lezárult: 2018.01.19 - 2018.04.19


TV-re gyűjtünk az “újjászületés házába”

Összeg:
614.500 Ft 105 támogató közreműködésével

102% -a teljesült a 600.000 Ft -os célnak

  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Támogatások
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet adatai
  • Támogatások
  • Futó adománygyűjtések
  • Korábbi adománygyűjtések

A Démétér Ház az a ház, ahol a második életek születnek. Itt lábadoznak azon gyerekek, akik valamilyen rosszindulatú vérképzőszervi betegségben szenvednek, és/vagy csontvelő-transzplantáción estek át. Maga a létesítmény a Szent László Kórház területén fekszik, ez egy olyan közeg, ahol az érintettek és hozzátartozóik orvosi jelenlét mellett, de mégis otthonias körülmények között gyógyulhatnak! Nap, mint nap látjuk, milyen fontos ennek a háznak a működése, minden érintett család szeretettel beszél a létesítményről! Itt együtt lehet a kemoterápiás kezelésen, avagy a csontvelő-transzplantáción átesett kisgyerek a szüleivel. Minden családnak van egy külön apartmanja, található az épületben egy nagy közösségi tér, ahol az érintett gyerekek közösen játszhatnak, s van a háznak egy nagy közös konyhája is, ahol a szülők, s hozzátartozók elkészíthetik csemetéik kedvenc ételeit, stb. A ház ugyanúgy, mint a transzplantációs steril bokszok, szinte folyamatosan teljes kapacitással működik, ezért idén bővül a létesítmény hat darab új apartmannal, amelyek mindegyikébe szeretnénk egy-egy új tévé készüléket vásárolni! Szeretnénk, s biztosan tudjuk, hogy ezzel sok-sok beteg gyermeknek fogunk örömet okozni, hisz esetenként több hetet, olykor hónapot is eltöltenek a családok ezekben az apartmanokban, ahol bizony szükség van egy televízióra! Nem kell bemutatni gondoljuk senkinek, gyermekes szülők tudják a legjobban, hogy amikor beteg egy kisgyerek, milyen nehéz lekötni ilyenkor a figyelmét! A gyerkőcök szeretik elütni az időt kedvenc meséjükkel, így nagyon hiányozna ezekből a “gyógyuló kis lakásokból” a televízió, hogyha nem lenne!

Az új szárny már épül, tehát most van szükség a segítségre, mire befejeződnek az építési munkálatok, szeretnénk mi is a szóban forgó készülékeket átadni! Ne feledjük, adni öröm, adni menő, pláne, hogyha igaz szívvel tesszük! Élj így, meglásd a Te életed is sokkal boldogabb lesz! Kapcsoljunk be, hogy a gyerkőcök kikapcsolhassanak! Hajrá! 

Minden egyes kis-, és nagyobb befizetésnek örülünk, már 1000-2000.- Ft befizetése is hozzásegít a célunk eléréséhez! Segítőinket szívesen meghívnánk egy Démétér Ház látogatásra is, akik szeretnének ott lehetnének az ünnepélyes átadón is, hogy személyesen megtapasztalják, mennyire örülnek majd a lurkók az adománynak. Egy biztos, akik el fognak jönni, ők melegséggel a szívükben fognak hazamenni! ️ Kérjük, akik szívesen élnének ezzel a lehetőséggel, s megnéznék hová is került adományuk, utalásaik után jelezzék ezt felénk egy e-mail -ben, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot önökkel ez ügyben! Levelüket az [email protected] e-mail címre várjuk. Megköszönünk benne egy telefonos elérhetőséget, amin keresztül tudunk majd egyeztetni egy kölcsönösen megfelelő időpontot a ház bemutatására. 

 

2018-01-29
Hír

Egy kis videóval készültünk annak, aki nem ismerné a Démétér Házat

Nem ismered a Démétér Házat? Dani elmondja a lényeget, hogyha a következő linkre kattintasz! Sőt, a végén még azt is megtudhatjuk, hogy hogy lesz a póknak telefonja! :) : http://www.youtube.com/watch?v=MMIJZZZfvvs

...és, hogy hogy lesznek okostévék a Démétér Ház új apartmanjaiban? Erre tudjuk mi is a választ! Összefogással! A gyerekek számítanak ránk, mi pedig számítunk rátok! Kattints kérünk az aktivitásunknál a "Támogatom" gombra, s válassz egy olyan összeget, aminek a kifizetése nem okoz gondot a mindannapjaidban, s ha teheted, oszd is meg közösségi oldaladon a gyűjtést! Köszönjük!

2018-02-01
Hír

Egy másik videó, itt már Dr. Kriván Gergely főorvos úr mutatja be a Démétér Házat

Azoknak, akik nem ismernék a Démétér Házat, most Dr. Kriván Gergely, a gyermek csontvelőtranszplantációs osztály osztályvezető főorvosa két perc alatt bemutatja: https://www.youtube.com/watch?v=GaBEr6ZKwwk&app=desktop

Az idő megy, kérünk állj a cél mellé most, majd gyere el az átadásra is! Ott látni fogod, hogy pár ezer forint befizetésével mekkora örömet szereztél!!! Köszönjük szépen segítséged! 

2018-03-29
Beszámoló

Hurrá-hurrá, örülünk! Összegyűlt a pénz az "Újjászületés Házába", ahol a második életek születnek!

Ezúton szeretnénk minden egyes segítőnknek megköszönni, hogy adományukkal munkánk, és eme magasztos cél mellé álltak, a mai nappal és az utolsó nagyobb összegű adománynak köszönhetően elérte a gyűjtésünk a célösszeget, meglesznek az okostévék a Démétér Házba! Mind a hat új apartman fog kapni ezáltal egy-egy televíziókészüléket, így az ott gyógyuló gyerekek mindennapjaik nem lesznek annyira szürkék, unalmasak! Gondoljunk csak bele, milyen lehet az, amikor egy beteg túlesik a transzplantáción, ugyan kikerül már a steril bokszból, de még viszonylag soká, -ugye az első 100 nap nagyon fontos-, nem mehet gondtalanul a szabadba, tömegbe, bizony egy jó ideig egy higiénikusan megfelelő közegben, térben kell élje mindennapjait. A Démétér Házban gyógyulnak ugye azon gyerkőcök, akik átestek már a beültetésen, de még nem mehetnek haza, itt orvosi felügyelet mellett, de mégis otthonias körülmények között élhetik mindennapjaikat! Gondoljuk nem kell bemutatni senkinek, gyermekes szülőknek semmiképp, hogy milyen nehéz lekötni egy kis lurkó figyelmét amikor beteg, nos jobb híján erre fognak szolgálni a hamarosan megvásárlásra kerülő televíziók! Egy kis szín lesz a szürke hétköznapokban a családok mindennapjaiban a "bezártság" idejére. 

A gyűjtés még ezentúl 21 napig fut, hisz ekkor van a lejárati határideje, utána fog átváltani a site sikeres kampányra. Épp a napokban beszéltünk a Démétér Ház koordinátorával, az átadást olyan május környékére tervezik, addigra lesznek kulcsrakész állapotban az új apartmanok. Addigra lezárul a kampány is, rendelkezésünkre fog állni az összegyűlt adományösszeg, s még a Ház átadás előtt helyükre fognak kerülni a televíziók! Természetesen a tévék átadásáról, annak pontos időpontjáról egyeztetni fogunk azon segítőinkkel, akik jelezték felénk, hogy szívesen jelen lennének amikor gyerkőceink megkapják a készülékeket. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk majd az átadáson! Aki esetleg még nem jelezte felénk, de szívesen jelen lenne, Őt/Őket kérjük e-mailben írják meg ezt nekünk, s értesíteni fogjuk a pontos időpontról! Akik az esetleges nagy távolság miatt nem tudnak majd jelen lenni, ők kísérjék figyelemmel az eseményeket a Facebook oldalunkon, www.facebook.com/tegyunkleukemia, ot mindig minden naprakész információt megtalálnak munkánkról, természetesen fotókkal karöltve fogjuk kommunikálni a televíziók átadását is! 

Továbbá jelezzük, hogy az ezen túli beérkező adományok sem fognak elveszni, aki esetleg még támogatná a kezdeményezést, azt a pénzt is a Démétér Házban gyógyuló gyerkőcök támogatására fogjuk fordítani! Tervbe van véve még 6 db mikrohullámú sütő, 6 db vasaló és hozzá 6 db vasalódeszka megvásárlása is, illetve olyan eszközök, amik a megfelelő higiénés feltételek kialakítását szolgálják egy "otthonban". Szóval aki még ezen felül segít, ezt a célt támogatja! Köszönjük szépen mindenkinek a családok nevében is! 

2018-04-24
Hír

Megrendeltük a gyerekek tévéit

Szeretnénk tudatni veletek, hogy a mai nappal megrendeltük a gyerkőcök új televízióit a Démétér Házba. Azért csak most, mert a ház koordinátorával egyeztettünk előtte, s Ő kérte, hogy még várjunk az átadással, amíg teljesen kulcsrakészek lesznek az apartmanok. A munka gőzerővel folyik, hamarosan végeznek a szakemberek, de amíg ott por, festés, ilyen-olyan munkálatok vannak, addig kár odavinni ezeket a drága készülékeket! Hamarosan minden támogatót értesítünk e-mailben, hogy pontosan mikor lesz az átadás annak érdekében, hogy aki szeretne jelen lenni, az tudja tervezni a szóban forgó napot! Ez még attól is függ, mikorra szállítja le a Samsung a televíziókat, illetve milyen információt fogunk kapni a Démétér Ház koordinátorától! Köszönjük a még ici-pici türelmet, figyeljétek kérünk a levelezésetek, hamarosan küldjük a meghívókat!

Köszönettel: a Kuratórium

2018-05-16
Hír

Átadás pontos időpontja- Meghívó

Kedves Adományozók!

Nagy szeretettel hívunk és várunk mindenkit 2018 május 16-án a televíziókészülékek átadására! 

Helyszín: Dél-Pesti Centrumkórház (Szent László Kórház)

Cím: 1097 Budapest Albert Flórián út 5.

Időpont: 2018 május 16. 14:00

Aki szeretne, s jelen is tud lenni, kérjük egy e-mail -ben jelezze felénk, hogy számíthatunk rá az átadáson, regisztrációhoz kötött a részvétel. A jelentkezők a levélben kérjük tüntessék fel a nevük mellett a telefonos elérhetőségeiket is! 

Akik nem tudnak jelen lenni, ők sem fognak lemaradni az eseményekről, természetesen Facebook oldalunkon és weboldalunkon is kommunikálni fogjuk a történéseket! 

Facebook: www.facebook.com/tegyunkleukemia

Web: www.tegyunkleukemia.hu

Köszönünk ezúton is, és még egyszer minden segítséget! Gyerkőceinknek hatalmas öröm lesz a televízió a gyógyuló apartmanokban! 

Szervezet hivatalos neve:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

Honlap:
http://tegyunkleukemia.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/tegyunkleukemia/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/watch?v=I5WKHWYg8tk

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36204814923

A szervezet címe:
7584 Babócsa, Rinya utca 93.

Tovább az adatlapra
2018-04-11
 

Anonymus
5 000 Ft
2018-04-07
 

Nagy Olivia
2 000 Ft
2018-04-06
 

Anonymus
5 000 Ft
2018-03-28
 

Pálmai Szabolcs
50 000 Ft
2018-03-26
 

Anonymus
20 000 Ft
2018-03-25
 

Wohlfahrt-Süle Boglárka
5 000 Ft
További sikereket a gyüjtéshez , a kis betegeknek pedig mihamarabbi gyògyulást kívánok sok szeretettel: Bogi!
2018-03-25
 

Ginder-Simon Orsolya
10 000 Ft
2018-03-22
 

Kara Szilvia
5 000 Ft
2018-03-21
 

Anonymus
30 000 Ft
2018-03-21
 

Lovas Imréné
10 000 Ft
2018-03-19
 

Anonymus
10 000 Ft
2018-03-18
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-03-17
 

Bódis-Hegedüs Judit
1 000 Ft
2018-03-16
 

Szabóné Deli Anna
5 000 Ft
2018-03-16
 

Metzger Sára
10 000 Ft
2018-03-15
 

Balázs Zsolt
5 000 Ft
2018-03-13
 

Anonymus
10 000 Ft
2018-03-11
 

Kis-Gergely Eszter
2 000 Ft
2018-03-08
 

Anonymus
5 000 Ft
2018-03-07
 

Anonymus
2 500 Ft
2018-03-06
 

Miklós Annamária
2 000 Ft
2018-03-05
 

Anonymus
5 000 Ft
2018-03-02
 

Kralovánszky-Balla Beáta
10 000 Ft
2018-02-28
 

Anonymus
20 000 Ft
2018-02-26
 

Pál István
10 000 Ft
2018-02-26
 

Anonymus
1 000 Ft
2018-02-24
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-02-21
 

Anonymus
1 000 Ft
<3
2018-02-21
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-02-21
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-02-20
 

Anonymus
5 000 Ft
2018-02-19
 

Rácz Bettina
1 000 Ft
2018-02-19
 

Anonymus
5 000 Ft
2018-02-18
 

Pintér Róbert
5 000 Ft
2018-02-17
 

Anonymus
10 000 Ft
2018-02-17
 

Wágner Diána
2 000 Ft
2018-02-16
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-02-16
 

Csaplár József
10 000 Ft
Köszönöm. :)
2018-02-14
 

Anonymus
5 000 Ft
❤️
2018-02-14
 

Farkas Márta
5 000 Ft
2018-02-13
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-02-13
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-02-13
 

Anonymus
1 000 Ft
2018-02-13
 

Korona Lajos
10 000 Ft
2018-02-13
 

Sándor Tamás
5 000 Ft
2018-02-13
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-02-13
 

Anonymus
1 000 Ft
2018-02-13
 

Anonymus
1 000 Ft
2018-02-12
 

Anonymus
5 000 Ft
2018-02-12
 

Szabó Miklós
2 000 Ft
2018-02-12
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-02-12
 

Anonymus
10 000 Ft
Minden betegnek gyereknek és felnőttnek kitartást , erőt , hitet és gyógyulást kívánok! A tv a felnőtt leukémiás betegeknek is nagyon fontos lenne!
2018-02-12
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-02-12
 

Murcsik Dávid Zsolt
10 000 Ft
2018-02-11
 

Anonymus
10 000 Ft
2018-02-11
 

Varga Nikolett
3 000 Ft
2018-02-10
 

Anonymus
1 000 Ft
2018-02-10
 

Kéner Dora
2 000 Ft
2018-02-10
 

Pávó Ferenc
10 000 Ft
Szeretettel.
2018-02-10
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-02-10
 

Anonymus
10 000 Ft
2018-02-09
 

Lázár Gábor
2 000 Ft
2018-02-09
 

Kèri Katalin
5 000 Ft
2018-02-09
 

Márton Péter
10 000 Ft
2018-02-09
 

Kocsi-Kovács Petra
10 000 Ft
2018-02-09
 

Toldi Gábor
5 000 Ft
2018-02-09
 

Domján Dávid
1 000 Ft
2018-02-09
 

Dr Tóth Tímea
2 000 Ft
2018-02-09
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-02-09
 

Gázer Éva
5 000 Ft
2018-02-09
 

Anonymus
5 000 Ft
2018-02-09
 

Anonymus
1 000 Ft
2018-02-09
 

Anonymus
1 000 Ft
2018-02-08
 

Cseri Gábor
5 000 Ft
2018-02-08
 

Szűcs József
10 000 Ft
2018-02-08
 

Anonymus
10 000 Ft
2018-02-07
 

Fülöp Mónika
1 000 Ft
2018-02-07
 

Anonymus
10 000 Ft
2018-02-06
 

Varga Zsolt
2 000 Ft
2018-02-05
 

Gyimesi Szilvia
10 000 Ft
2018-02-05
 

Pávóné Dávid Zsuzsanna
5 000 Ft
2018-02-04
 

Zatykó Gabriella
10 000 Ft
Köszönöm, hogy segíthettem!
2018-02-02
 

Szabo Aron
1 000 Ft
2018-02-02
 

Anonymus
10 000 Ft
2018-02-02
 

Regina Weiszdorn
2 000 Ft
A legeslegjobbakat! :)
2018-01-31
 

Király Anikó
1 000 Ft
2018-01-29
 

Kálmáncsi Imréné
2 000 Ft
Sok szeretettel a Démétér Házban lábadozó kis betegek megsegítésére.
2018-01-29
 

Cseri Gábor
5 000 Ft
2018-01-29
 

Vas Éva
2 000 Ft
Sok-sok szeretettel egy apró segítség a Démétér házban gyógyulgató csemetéknek. Mert adni nagyon jó!!! Mielőbbi gyógyulást kívánok minden kis betegnek!!!
2018-01-28
 

Anonymus
1 000 Ft
2018-01-27
 

Pávó Réka
10 000 Ft
Kedves Mindenki! Még engem,"felnőtt" embert is próbára tesz a betegségem, a bezártság. Gondoljatok bele egy kisgyereknek milyen érzés lehet ez! Álljunk egy jó ügy mellé, segítsük Nekik! Dobjunk össze néhány Tv árára valót. Tudjátok: sok kicsi, sokra megy!
2018-01-26
 

Anonymus
5 000 Ft
2018-01-25
 

Anonymus
5 000 Ft
2018-01-25
 

Apró Bernadett
2 000 Ft
2018-01-25
 

Anonymus
5 000 Ft
2018-01-24
 

Anonymus
10 000 Ft
2018-01-23
 

Vella Ádám
10 000 Ft
❤️
2018-01-23
 

Zachar Krisztina
1 000 Ft
2018-01-23
 

Honyecz-Freund Anita
2 000 Ft
2018-01-22
 

Csanádi Gellért
10 000 Ft
2018-01-22
 

Anonymus
10 000 Ft
2018-01-22
 

Kiss Rebeka
2 000 Ft
2018-01-22
 

Anonymus
5 000 Ft
Bízom benne, ez is összejön. Hajrá!
2018-01-21
 

Szalai Balázs
2 000 Ft
2018-01-20
 

Anonymus
2 000 Ft
2018-01-19
 

Halmágyi Viktória
5 000 Ft
Egészségügy
Bankkártyás
adománygyűjtés

A nagy harcokat sokszor kisgyerekek vívják!

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

A nagy harcokat sokszor kisgyerekek vívják, nekünk felnőtteknek pedig az a dolgunk, hogy segítsük őket a leukémiával való küzdelemben, hogy egyszer ők is egészséges anyukák, apukák, nagyszülők lehessenek!


Adománygyűjtés indult: 2017.11.17.
Összeg: 10.372.755 Ft
Támogatók száma: 1288
Érdekel Támogatom
Egészségügy
Telefonos
adománygyűjtés

Kis segítség nagy betegeknek, melyekből életeket menthetünk

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

Hogy ne legyen hiábavaló az a sok szenvedés, gyötrelem, gyereknek-szülőknek! Kérjük, segítsd munkánkat egy emelt díjas hívással, vagy SMS üzenet küldéssel! Esélyt a gyógyulásra!


Telefonszám: 13600/41
37548 hívás, 92137 sms
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Vannak angyalok, kik a földön járnak?!

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

100% 600.000 Ft összegyűlt
600.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

ADÓ 1% A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKNEK

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

Adó 1%-odat fel tudod úgy is ajánlani, hogy azt egy leukémiás kislány, vagy épp egy kisfiú, avagy egy felnőtt beteg, egy édesanya, vagy egy apuka kapja meg! Rajtunk keresztül közvetlen a családokat támogatod!


Lezárult:
2018-05-30.
Adószám:
Érdekel
Szociális
Közösségi
adománygyűjtés

Családos tábort szervezünk a leukémiát már legyőzőknek

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

Töretlenül hisszük, hogyha boldog a lélek, jobban gyógyul a test is! A tavalyihoz hasonlóképp idén is nyári tábort szervezünk a mi hőseinknek, olyan gyerkőcöknek és családjaiknak, akik legyőzték a leukémiát.

100% 600.000 Ft összegyűlt
600.000 Ft-ból
Érdekel
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Köszönik adód 1%-át a leukémiás betegek!

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

A leukémia nem válogat, Te megteheted! Add adód 1%-át a lehető legjobb helyre! Mint korábbi érintettek küzdünk a leukémia ellen, közvetlenül az érintett családokat támogatjuk országos szinten!


Lezárult:
2019-05-21.
Adószám:
Érdekel
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Adó 1% a leukémiás családoknak

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány

A leukémia nem válogat, Te megteheted! Add adód 1%-át a lehető legjobb helyre! Mint korábbi érintettek küzdünk a leukémia ellen, közvetlenül az érintett családokat támogatjuk országos szinten!


Lezárult:
2020-05-20.
Adószám:
Érdekel