Szívvel - lélekkel a gazdátlan kutyákért!

Állatvédelem
Közösségi kampány
Hangya Közösség

Bővebben
Mire elég: …mert a kis termet valójában feneketlen bendőt takar.
Rendszeres adományozás esetén kötelező a regisztráció, kérünk lépj be. Ha egyszeri adományt adsz, itt add meg elérhetőségedet (a név becenév is lehet). Az adatokat a támogatott szervezet is megkapja, így tud értesíteni a projekt megvalósulásáról.

Üzenetedet megkapja a támogatott szervezet és nyilvánosan is megjelenik az oldalon. Buzdítsd a szervezetet, inspiráld a többieket is adományozásra!
Elfogadom, hogy a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány (1122 Budapest Maros utca 23., mfsz. 1.) által az adjukossze.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
Amennyiben cégként adományozol, és adóigazolást kérsz, fordulj az adományozott szervezethez.
A fizetőoldal adattartalmáról az adjukössze.hu nem értesül, azt csak a bank érheti el. A kártyás fizetéshez az internet böngészőnek támogatnia kell az SSL titkosítást. A bank a tranzakció sikeressége esetén azonnal zárolja a kártyán lévő összeget és automatikusan értesít minket, így a képernyőn és a megadott email címen igazoljuk vissza az adományozást. Az adomány projektoldalon való megjelenítése szándékunk szerint mihamarabb, de legkésőbb 2 óra múlva megtörténik a tranzakció ellenőrzését követően.