ÖSSZEFOGÁS EGY KLINIKA ÉPÍTÉSÉÉRT!
(lezárult!)

1%-KAL AZ AFRIKAI GYERMEKEK EGÉSZSÉGÜGYI HELYZETÉNEK JAVÍTÁSÁÉRT! Az idén 15 éves Afrikáért Alapítvány nagyszabású egészségügyi projektbe kezd; egy klinikát szeretnénk építeni Kongó egyik szegénynegyedébe.

Egészségügy
Egyszázalékos kampány

Afrikáért Alapítvány Magyarország - Nemzetközi Fejlesztési és Humanitárius Szervezet

Bővebben

Adószám:
18696169-1-43 Határidő: 2018-05-30

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Jelenleg ennek a szervezetnek nem fut bankkártyás kampánya, keress rá a hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

ÖSSZEFOGÁS EGY KLINIKA ÉPÍTÉSÉÉRT!

Adószám:
18696169-1-43 Határidő: 2018-05-30

  • Kampány
  • Szervezet
  • Korábbi kampányok
  • Kampány
  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Gyűjtés célja

1%-KAL AZ AFRIKAI GYERMEKEK EGÉSZSÉGÜGYI HELYZETÉNEK JAVÍTÁSÁÉRT! ÖSSZEFOGÁS EGY KLINIKA ÉPÍTÉSÉÉRT.

Az idén 15 éves Afrikáért Alapítvány nagyszabásű egészségügyi projektbe kezd; egy klinikát szeretnénk építeni Kongó fővárosának, Kinshasának egyik szegénynegyedében. Az 1%-os támogatásból befolyó összeget az építkezés megkezdésére fordítjuk.

Az Afrikáért Alapítvány immáron 15 éve munkálkodik Afrikában oktatási, szociális és egészségügyi téren. A Kongói Demokratikus Köztársaságban az állam nem biztosít ingyenes oktatást vagy egészségügyi ellátást az embereknek. Alapítványunk ezért egy iskolát, a College Othniel Általános és Középiskolát és La Providence árvaházat működteti Kinshasa egyik szegény negyedében, hogy azok a gyermekek is színvonalas oktatáshoz jussanak, akiknek a családjában nincs mód arra, hogy tandíjat fizessenek.  Magyar támogatóinknak hála, az elmúlt 15 évben több ezer afrikai gyermek részesülhetett olyan kiváltságokban, amely nálunk természetes dolog, mint pl.: írni-olvasni, számolni tanulás, napi étkeztetés az iskolában, kút az iskola udvarán, számítástechnikai ismeretek, idegen nyelvtanulás. Emelett La Providence árvaházunkban biztosítani tudjuk, hogy árváink szeretetteljes otthonban, megfelelő életkörülmények között nőhessenek fel.

Az évek alatt fővárosi és vidéki egészségügyi központokat támogattunk gyógyszerekkel, műszerekkel, azonban most elérkezett az idő, hogy még nagyobb segítséget nyújtsunk egy Egészségügyi klinika megépítésével, azoknak a gyermekeknek és felnőtteknek, akik eddig egyáltalán nem jutottak egészségügyi ellátáshoz.

Ha te sem értesz egyet azzal, hogy emberi életek kerüljenek veszélybe azért, mert a kongói rendelőkben nincsenek megfelelő higiéniai körülmények, elmegy az áram, vagy nincs, víz most lehetőséged van arra, hogy egy fillér nélkül tegyél a helyzet megváltoztatásáért. Adód 1%-nak felajánlása szervezetünk részére segítséget jelent a munkálatok megkezdésében.

A klinika építésben segítségünkre lesz, alapítványunk büszkesége Dr. Tshava Tona, akinek magyarországi támogatóknak köszönhetően lehetősége volt orvosi diplomát szerezni, így orvosi szakértelmével és kongói rezidensi tapasztalataival hitelesíti a projektet.

Adód 1%-nak felajánlásával, eggyel több téglát vehetünk a klinika falához és hamarabb megkezdődhetnek az építési munkálatok. Ne feledd: Segíteni kiváltság!

Szervezet hivatalos neve:
Afrikáért Alapítvány Magyarország - Nemzetközi Fejlesztési és Humanitárius Szervezet

Szervezet rövid neve:
Afrikáért Alapítvány

Honlap:
http://www.afrikaert.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Afrikaert

A szervezet e-mail címe:
afrikaert@afrikaert.hu

A szervezet telefonszáma:
+361332-1054

A szervezet címe:
1239 Budapest, Grassalkovich út 232

Tovább az adatlapra