Ne hagyja elveszni adója 1%-át - Támogassa a MŰVÉSZETET

CommandARTe, kitalált szóösszetétel. Jelentése: „ A művészet irányt mutat”. Két fő tevékenységünk: az okatatás a CommandARTe Stúdióban és Tanodában, illetve a CommandARTe Cirkusz-színházi Társulat működtetése.

Kultúra
Egyszázalékos adománygyűjtés

Magyar Légtánc és Összművészeti Egyesület

Bővebben

Adószám:
18745380-1-43 Határidő: 2020-05-20

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Jelenleg ennek a szervezetnek nem fut bankkártyás adománygyűjtése, keress rá a hasonló tevékenységű adománygyűjtésekre:
Keresés

Ne hagyja elveszni adója 1%-át - Támogassa a MŰVÉSZETET

Adószám:
18745380-1-43 Határidő: 2020-05-20

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet

Gyűjtés célja

Gyűjtés célja:

-A Stúdió működtetése Pl: eszközök karbantartása, bérleti díj, stb.

-A Társulat elkészült előadásának a továbbjátszásához szükséges háttér megteremtése.

-Oktatási rendszerünk fejlesztése, a diákoknak táborok szervezése, előadások létrehozása.

 

CommandARTe Társulat Társulatunk széles repertoárral rendelkezik, a pár perces bemutatóktól, az egész estés önálló előadásokig. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél magasabb színvonalú, eddig még nem látott produkciókat alkossunk. Műsoraink leginkább a levegőakrobatika elemeire épülnek - tissue, karika, hammock, kocka és gurtni, melyek a tánc, a talaj és partner akrobatika által válnak teljessé. Természetesen a repertoárunkban szintén megtalálhatóak a klasszikus cirkuszi elemek is, mint a zsonglőr, tűzzsongőr, gólyaláb és bohóc számok is. Előadásaink prózai és énekes szerepeit képzett színészeink játszák. Magas szakmai tudásukkal és tapasztalataikkal segítik a társulat karaktereinek megformálását. A kész koreográfiák és produkciók mellett, nyitottak vagyunk a megrendelő egyéni igényeire is.

CommandARTe Stúdió 2015 óta működik Budapesten, ahol különleges óratípusok közül válogathatnak az ide érkező edzeni vágyók. A saját súlyos edzés által a mélyebben lévő vázizmok is erősödnek, melynek következtében erős és rugalmas izomzat alakul ki. A sok fejjel lefelé végzett gyakorlat jótékony hatással van a vérkeringésre is. Ezen mozgásformák széles lehetőségei által, az 5-6 éves gyerekektől egészen az 50-es korosztályig biztosítja a fejlődést.

2019. szeptemberében létrehoztuk a CommandARTe Tanodát, ami egy komplex mozgásművészeti képzés 5-18 éves korú gyerekek számára. Legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy a hazai tánc, színház és a légtornász szakma utánpótlásának felkutatása, kinevelése és a szakmában való elhelyezése.

2019-ben elindítottuk a "Felszabadító szárnyalás - Légtánc workshop látássérülteknek" workshop sorozatunkat. Régi nagy álmunk látássérült emberekkel foglalkozni, szeretnénk megismertetni velük egy új mozgásformát, lehetőséget biztosítani számukra a földtől való elemelkedéshez.Ez a mozgásforma jótékony hatással van az egészségmegőrzésre, a mozgáskoordináció fejlesztésére, az önbizalom növelésére, az érzékelésre és az egymásban való bizalom erősítésére. Mentálisan és fizikálisan is jótékony hatása van!

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Légtánc és Összművészeti Egyesület

Honlap:
http://www.commandarte.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/cirkusz/

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UCcAuCfrUimZ0rKWED7YUmzA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 304537199

A szervezet címe:
1213 Budapest, Gyimesi út 43.

Tovább az adatlapra