Minden perc értékes. Ajándékozz törődést adód 1%-ával!
(lezárult!)

A Magyar Hospice Alapítvány célja a nem gyógyítható daganatos betegek életminőségének javítása, szakszerű és szeretetteljes ápolása, családjuk támogatása.

Egészségügy
Egyszázalékos kampány

Magyar Hospice Alapítvány

Bővebben

Adószám:
19663258-1-41 Határidő: 2018-05-30

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Oldalunkon egész évben támogathatod a szervezetet munkáját!
Rendszeres támogató leszek!

Minden perc értékes. Ajándékozz törődést adód 1%-ával!

Adószám:
19663258-1-41 Határidő: 2018-05-30

  • Kampány
  • Szervezet
  • Kampány
  • Szervezet

Gyűjtés célja

A Magyar Hospice Alapítvány 1991 óta több mint 10 000 nem gyógyítható daganatos betegnek nyújtott segítséget a méltó búcsúzáshoz.

A Budapest Hospice Házban 2005-ben megnyílt 10 ágyas fekvőbeteg részlegünk orvosai és nővérei korszerű fájdalomcsillapítással és tüneti terápia alkalmazásával, pszichoszociális szakembereink lelki támogatással, önkéntes segítőink és gyógytornászaink szakértő gondoskodással, humánus hozzáállással igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a betegek emberi méltóságuk birtokában aktív, fájdalommentes, jó minőségű életet élhessenek.

Munkatársaink a betegek otthonában térítésmentesen, szakszerű ápolással, a kínzó tünetek enyhítésével, lelki támogatással járulnak hozzá ahhoz, hogy a család az utolsó percekig együtt lehessen.

A család nyújtotta biztonság a gyermekek esetében különösen nagy jelentőséggel bír. Ők szüleikhez, testvéreikhez való intenzív kötődésük révén még több előnyét élvezik, ha a korszerű tüneti kezelést otthonuk biztonságában kaphatják. Alapítványunk 2010 óta súlyos betegséggel élő (nem csak daganatos) gyermekek otthoni hospice ápolását is ellátja.

Támogatásoddal lehetőséget adsz nekünk arra, hogy a jövőben is minél több családnak biztosítsunk szakszerű segítséget az élet talán legnehezebb időszakában.

Szervezet hivatalos neve:
Magyar Hospice Alapítvány

Honlap:
http://www.hospicehaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Magyar.Hospice.Alapitvany

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/HospiceAlapitvany

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 12505513

A szervezet címe:
1032 Budapest, Kenyeres utca 18-22.

Tovább az adatlapra