Mi jövőt építünk!
(lezárult!)

Közhasznú tevékenységünk kiterjed az egyetem polgárai, valamint középiskolás diákok képviseletére: továbbképzések, közösségi rendezvények, kutatási projektek támogatására; érettségi előkészítők szervezésére.

Oktatás
Egyszázalékos kampány

ELTE TTK Hallgatói Alapítvány

Bővebben

Adószám:
19652595-2-43 Határidő: 2018-05-30

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Jelenleg ennek a szervezetnek nem fut bankkártyás kampánya, keress rá a hasonló tevékenységű kampányokra:
Keresés

Mi jövőt építünk!

Adószám:
19652595-2-43 Határidő: 2018-05-30

  • Kampány
  • Szervezet
  • Kampány
  • Szervezet

Gyűjtés célja

Az immáron 27 éve működő Alapítvány mottójának a „….jövőt építünk!” szlogent választotta, nem véletlenül.

Hiszünk abban, hogy munkánkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy az egyetemről széles látókörű, jól képzett, az európai értékeket magukénak érző, környezettudatos gondolkodású, a munkaerőpiacon igazi értéket képviselő diplomás fiatalok kerüljenek ki.

Hiszünk abban, hogy programjainkkal segíthetjük a hátrányos helyzetűeket tanulmányaikban, támogatjuk a tudományos programokat és rendezvényeket, illetve környezetünket és egyetemünket segíthetjük munkánkkal.

Azaz jövőt építünk…

Hol találkozhatott velünk?

Például az ELTE Érettségi előkészítő programunk keretében. Ezen kezdeményezésünk során is arra törekedtünk, hogy szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztve, a legjobb oktatókkal közösen dolgozva érjük el céljainkat. Szándékunk most is töretlen. A diákok öröme, valamint sikere minden évben új erőt, új lökést ad számunkra, hogy ne álljunk meg, és tovább fejlődve tudjunk számukra még többet nyújtani. Együttműködést alakítottunk ki a Nagycsaládosok Országos Egyesületével is, amelyen keresztül számos szociálisan hátrányos helyzetű diákot támogatunk tanulmányaiban. Hagyományosan meghirdetjük ösztöndíjprogramunkat is: a középiskolások, tanulmányi eredményük és szociális helyzetük alapján, pályázhatnak tanfolyamaink kedvezményes vagy akár ingyenes igénybevételére.

Az elmúlt években több száz középiskolás diáknak tartottunk környezetvédelmi órát a Környezettudományi Klubbal összedolgozva. Ehhez hasonlóan, természettudományokat népszerűsítő előadásokkal is járjuk a budapesti középiskolákat, önkénteseink segítségével.

2018 nyarától célunk, hogy a kis-és középiskolások számára természettudományos nyári táborunk nyújtson környezeti nevelést. Célunk komplex módon megismertetni a résztvevőkkel a jövő kihívásait és a lehetséges megoldásokat a mindennapokban.

Tudományos, szakmai, sport, kulturális és szórakoztató programjainkon több mint 15000 hallgató vett részt eddig. Ezen felül támogattunk mások által szervezett programokat, anyagi valamint szakmai segítségnyújtással, technikai eszközeink ingyenes biztosításával.

Az Alapítvány egy-egy projektjére  bevont önkénteseken kívül a mindennapi működésben is önkéntesek segítenek. A civil és pályázati szféra értékelhető szakmai gyakorlat lehetőségét nyújtja.

Szervezet hivatalos neve:
ELTE TTK Hallgatói Alapítvány

Honlap:
http://alapitvany.elte.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
06-1381-2101

A szervezet címe:
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/C.

Tovább az adatlapra