Bohócdoktorok: gyermekmentés támogatása

Bohócdoktorok a betegekért: a gyermekkórházak támogatásával hamarabb gyógyulnak a kis betegek. 2008 óta évente több ezer gyermeket és családot támogatunk. Adományvonallal segíts Te is!

Egészségügy
Telefonos adománygyűjtés

Karitáció Alapítvány

Bővebben

209 támogató
(155 hívás, 54 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-70
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Bohócdoktorok: gyermekmentés támogatása

209 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-70
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Bohócdoktorok támogatása.Karitáció Alapítvány 2008 óta egyik legsikeresebb programja a Bohócdoktor Mozgalom. A Gyógyító Bohócdoktor Csapat célja, hogy a beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a piciket a gyógyulás felé. A programsorozat a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára INGYENESEK. A vidám bohócdoktorkodás végén rendszerint ajándékozás és szeretet honol, feledtetve néhány percre a betegeskedést. Igyekszünk minden héten az ország más más kórházába eljutni és mosolyt varázsolni a gyermekek arcára. Emellett folyamatos az adományozói programunk. Egész évben családokat, idős, rászoruló embereket támogatunk élelmiszerrel, ruhákkal, könyvekkel. A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktor Csapata évente több ezer beteg gyermekhez jut el, akiknek a vidámító tevékenységünk nagy segítség a gyógyulás érdekében. Egész évben folyamatos az alapítványi karitatív - jótékony támogatói program, mely révén a nélkülöző honfitársaink ezrei számára nyújtunk segítséget. Az alapítvány együttműködik más civil szervezetekkel, cégekkel, magánszemélyekkel is.

Mire gyűjt:

Karitáció Alapítvány szociális, családsegítő, kulturális, egészségvédelmi és gyógyító tevékenységét közhasznú jelleggel működteti. Egész évben segítő programokkal tesszük a nélkülözők életét könnyebbé, élhetőbbé, boldogabbá. A Bohócdoktorok programunk 2008 óta sikeres. Tevékenységünk rövid és hosszú távú célja, hogy minél több kórházba eljussunk és ott sikeres bohócdoktor vizitet tartsunk. Segítő tevékenységeink sikeresebb folytatásához cégek, magánszemélyek, közösségek, szervezetek nagylelkű felajánlásai, adományai sokat jelentenek.

Szervezet hivatalos neve:
Karitáció Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Karitáció Alapítvány

Honlap:
http://www.karitacio.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Bohocdoktorok

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/channel/UCQz1MlfC2WHCXi0i6nyZ_IA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 306822044

A szervezet címe:
6725 Szeged, Kálvária tér 31.

Tovább az adatlapra
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Bohócdoktorok: gyermekmentés adó 1% felajánlással

Karitáció Alapítvány

Bohócdoktorok a betegekért: a gyermekkórházak támogatásával hamarabb gyógyulnak a kis betegek. 2008 óta, évente több ezer gyermeket és családot támogatunk. Adó 1 százalék felajánlással segíts Te is!


Határidő:
2020-05-20
Adószám:
Érdekel