Karitáció Alapítvány elvisz - Halász Judit koncert

Minden 10. telefonhívás vagy elküldött sms után a Karitáció Alapítvány egy rászoruló gyereket ELVISZ magával Halász Judit szegedi "Játsszunk együtt" gyerekkoncertjére. Együtt csodákra vagyunk képesek.

Szociális
Telefonos adománygyűjtés

Karitáció Alapítvány

Bővebben

228 támogató
(165 hívás, 63 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-70
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Karitáció Alapítvány elvisz - Halász Judit koncert

228 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-70
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Együtt csodákra vagyunk képesek!

Az elmúlt 12 év rengeteg kihívást hozott számunkra, segítő programjaink keretében rászorulók ezreit tudtuk támogatni, legyen szó családokról, vagy nagyobb közösségekről, intézményekről. A Karitáció Alapítvány munkatársai, önkéntesei egész évben segítik a nélkülöző gyermekek, családok, idősek, betegek hétköznapjait, hogy a rendelkezésünkre álló élelmiszer, ruhák, könyvek, játékok a lehető legjobb helyre kerüljenek.
Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy civil szervezetekkel, cégekkel és magánszemélyekkel együttműködve több egészségügyi intézménynek is tudtunk eszközöket, használati tárgyakat adományozni.

A kórházi körülmények között való gyógyulás segítése kiemelt szívügyünk, a Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai az országot járva tesznek meg mindent, hogy a sérült, beteg gyermekek napjait egy kis vidámsággal könnyebbé tegyék. A sokszor állandó fájdalmat jelentő kezelések, a szülők hiánya, a kórházi napok nagyon nehezen elviselhetőek a kis betegek számára, ezért célunk mindezt nevetésre váltani, ezzel is terelve őket a gyógyulás felé.

Karitáció Alapítvány egyik legsikeresebb programja 2008 óta, az akkor még Szegeden egyedülállóként létrehozott Bohócdoktor Mozgalom. A Gyógyító Bohócdoktor Csapat célja, hogy a beteg, sérült gyermekek számára a sokszor kínokat jelentő betegségeket, a sokszor állandó fájdalmakat jelentő kezeléseket felváltsa élményekre, nevetésre, vidámságra, ezáltal terelve a piciket a gyógyulás felé. A programsorozat a klinikák, kórházak, rendelő intézetek számára INGYENESEK. A vidám bohócdoktorkodás végén rendszerint ajándékozás és szeretet honol, feledtetve néhány percre a betegeskedést. Igyekszünk minden héten az ország más más kórházába eljutni és mosolyt varázsolni a gyermekek arcára. Emellett folyamatos az adományozói programunk. Egész évben családokat, idős, rászoruló embereket támogatunk élelmiszerrel, ruhákkal, könyvekkel.

Mire gyűjt:

Karitáció Alapítvány szociális, családsegítő, kulturális, egészségvédelmi és gyógyító tevékenységét közhasznú jelleggel működteti. Egész évben segítő programokkal tesszük a nélkülözők életét könnyebbé, élhetőbbé, boldogabbá. Segítő tevékenységeink sikeresebb folytatásához cégek, magánszemélyek, közösségek, szervezetek nagylelkű felajánlásai, adományai sokat jelentenek.

Szervezet hivatalos neve:
Karitáció Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Karitáció Alapítvány

Honlap:
http://www.karitacio.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/Bohocdoktorok

Youtube oldal:
http://www.youtube.com/channel/UCQz1MlfC2WHCXi0i6nyZ_IA

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 306822044

A szervezet címe:
6725 Szeged, Kálvária tér 31.

Tovább az adatlapra
Egészségügy
Egyszázalékos
adománygyűjtés

Bohócdoktorok: gyermekmentés adó 1% felajánlással

Karitáció Alapítvány

Bohócdoktorok a betegekért: a gyermekkórházak támogatásával hamarabb gyógyulnak a kis betegek. 2008 óta, évente több ezer gyermeket és családot támogatunk. Adó 1 százalék felajánlással segíts Te is!


Határidő:
2020-05-20
Adószám:
Érdekel