Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulásához nélkülözhetetlen fertőtlenítő, tisztító eszközök, un. steril csomagokat biztosítása, a családok anyagi támogatás a gyógyuláshoz vezető úton.

Egészségügy
Telefonos kampány

Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Bővebben

24622 támogató
(10581 hívás, 14041 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-71
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

24622 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-71
  • Kampány
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Korábbi kampányok
  • Kampány
  • Hírek / beszámolók
  • Szervezet
  • Korábbi kampányok

Gyűjtés célja

Az alapítvány 1999-ben azzal a céllal jött létre, hogy támogassa a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket és családjukat, valamint az őket gyógyító centrumokat, a gyógyítást, rehabilitációt végző szakemberek munkáját.

Egyedülálló módon a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány a gyermek-hematológiai centrumokban kezelt leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulásához nélkülözhetetlen fertőtlenítő, tisztító eszközöket, un. steril csomagokat biztosít a csontvelő transzplantáción átesett leukémiás és daganatos beteg gyermekek gyógyulásához.

 13600-as Telefonos adománygyűjtő szolgáltatás hívásával, a 71-es kód alatt, ezeknek a sterilcsomagoknak az összeállításához járulhatnak hozzá 500 forinttal a támogatók.

Rendszeresen juttatjuk el a budapesti Szent László Kórház Csontvelő-transzplantációs Osztályára, illetve a miskolci GYEK Csontvelő-transzplantációs Osztályára azokat a csomagokat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy ilyen beavatkozás után a kis betegek szülei biztosítani tudják számukra a mielőbbi gyógyulás feltételeit. Egy-egy ilyen részükre átadott nagy értékű csomag minden olyan a szakorvosok által javasolt (fertőtlenítő-tisztítószereket, egyszer használatos eszközöket) tartalmaz, amely az otthoni steril körülmények biztosításához szükséges, amelyek segítik a kórházban hosszú időt eltöltő beteg gyermekeket, szüleiket és testvéreiket.

Mivel az alapítvány országosan segíti a gyermek-hematológiai centrumokat és a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket nevelő családokat, így támogatásuk eljut az ország minden régiójába!

Egy ilyen hosszú lefolyású betegség jelentősen átalakítja nem csak a beteg, hanem környezetének, családjának életét is. Mivel egy teljes gyógyítási protokoll akár 5 évbe is beletelhet, a családtámogatások önmagukban is óriási összegeket emésztenek fel. A telefonos kampány során lehetőséget biztosítunk a beteg gyermekeket nevelő családok számára, hogy célzott támogatást gyűjtsenek a gyermekük minél jobb gyógyulási körülményeinek érdekében.

Köszönjük hívásukat!

A szervezet mellékére 2015. március 11-ig összesen 7 908 hívás érkezett.
A szervezet adományozási beszámolói megtekinthetők honlapjukon: 2012, 2013, 2014, 2015, 2016.

2018-01-16
Hír

Adhat Vonal 2017 évi támogatásának elszámolása

Adhat Vonal 2017 évi támogatásának elszámolása

Csatolmány megnyitása

Szervezet hivatalos neve:
Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Szervezet rövid neve:
Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Honlap:
http://www.remenyalapitvany.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/veledvagyok

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/user/adrienn870527

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-30-3849703

A szervezet címe:
4032 Debrecen, Cívis u. 5. III/28.

Tovább az adatlapra
Egészségügy
Egyszázalékos
kampány

NE HAGYJA VESZNI ADÓJA 1%-ÁT! Adószámunk 18557071-1-09

Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány

Az adományoknak és az 1%-os felajánlásoknak köszönhetően, országos hatókörrel segítjük a leukémiás és daganatos beteg gyermekeket, családjaikat, valamint az őket gyógyító gyermek-hematológiai centrumokat.


Határidő:
2019-05-20
Adószám:
Érdekel