Halld meg a hangunk és tegyél értünk!

Jogvédelem
Bankkártyás adománygyűjtés
Munka-kör Alapítvány

Bővebben
Az adományod egy alkalommal segíti a szervezet munkáját Ha rendszeresen kívánod támogatni a szervezetet, válaszd a rendszeres adományozást!
Itt megadott neved / beceneved és email címed elérhető a szervezet számára, így tud értesíteni a projekt megvalósulásáról. Ha már regisztrált adományozó vagy, lépj be.

Üzenetedet megkapja a támogatott szervezet és nyilvánosan is megjelenik az oldalon. Buzdítsd a szervezetet, inspiráld a többieket is adományozásra!
Elfogadom, hogy a Munka-kör Alapítvány (1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 81.) által az adjukossze.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
Amennyiben cégként adományozol, és adóigazolást kérsz, fordulj az adományozott szervezethez.
A fizetőoldal adattartalmáról az adjukössze.hu nem értesül, azt csak a bank érheti el. A kártyás fizetéshez az internet böngészőnek támogatnia kell az SSL titkosítást. A bank a tranzakció sikeressége esetén azonnal zárolja a kártyán lévő összeget és automatikusan értesít minket, így a képernyőn és a megadott email címen igazoljuk vissza az adományozást. Az adomány projektoldalon való megjelenítése szándékunk szerint mihamarabb, de legkésőbb 2 óra múlva megtörténik a tranzakció ellenőrzését követően.