1% segítség 100% élmény! Izombeteg gyerekek nyári tábora.
(lezárult!)

Most arra kérünk, hogy ajánld fel adód 1%-át nekünk, hogy az izombeteg gyerekeknek is legyen egy vidám nyaralása! Neked csak egy gombnyomás, nekünk rengeteg élmény!

Szociális
Egyszázalékos kampány

Gyógyító Jószándék -DMD- Izombeteg Gyermekek Alapítványa

Bővebben

Adószám:
18109726-1-41 Határidő: 2018-05-30

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Oldalunkon egész évben támogathatod a szervezetet munkáját!
Rendszeres támogató leszek!

1% segítség 100% élmény! Izombeteg gyerekek nyári tábora.

Adószám:
18109726-1-41 Határidő: 2018-05-30

  • Kampány
  • Szervezet
  • Futó kampányok
  • Kampány
  • Szervezet
  • Futó kampányok

Gyűjtés célja

Az alapítvány – sok más, betegszervezeti tevékenysége mellett – több mint 15 éve szervez nyári tábort izombeteg gyermekeknek, fiataloknak és családjaiknak. A táborok során önkénteseinkkel igyekszünk a hétköznapok nehézségeit feledtetve olyan programokat szervezni, amelyek az érintetteknek és családjaiknak is élményt jelentenek. Emellett fontos, hogy egy olyan közösség alakult ki, amiben a táboron kívül is számíthatunk egymásra. A programok mellett a szülők hozzájuthatnak a legfontosabb orvosi információkhoz, pszichológus segítségét kérhetik, a tábor ideje alatt az érintettekkel gyógymasszőr és gyógytornász is foglalkozik. A betegség súlyosságából és jellegéből adódóan az érintettek nehezen vagy egyáltalán nem tudnak a családjuktól távol kikapcsolódni. A táborban önkénteseink igyekeznek besegíteni a napi feladatok ellátásába, így a család segítő közelsége mellett lehetőség van egy kis önállóságra is. A fiataloknak korosztályok szerint szervezünk játékos és komolyabb programokat, előadásokat, kézműves foglalkozásokat. Rendszeresen fogadunk külső vendégeket, fellépőket és szervezünk külső programokat is (városnézés, séták, élmény programok). A speciális szállás, közlekedési és program igények miatt a tábor költségei jelentősen megnövekednek egy átlagos nyári tábor költségvetéséhez képest.

Most arra kérünk, hogy ajánld fel adód 1%-át nekünk, hogy az izombeteg gyerekeknek is legyen egy vidám nyaralása! Neked csak egy gombnyomás, nekünk rengeteg élmény a Velencei tó mellett, egy speciális hekólyszínen, ahol akadálymentesített környezetben, szobákban tudjuk a családokat fogadni. A remélt jó időben lehetőség lesz a tó adta lehetőségeket kihasználni, vizi és szabadtéri programokat is szervezni.

 

Szervezet hivatalos neve:
Gyógyító Jószándék -DMD- Izombeteg Gyermekek Alapítványa

Szervezet rövid neve:
Gyógyító Jószándék Alapítvány

Honlap:
http://www.duchenne.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/gyogyitojoszandek/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 303994354

A szervezet címe:
1031 Budapest, Amfiteátrum utca 23. VI. 50.

Tovább az adatlapra
Szociális
Bankkártyás
kampány

Adj élményt az izombeteg gyerekeknek és családjaiknak! 

Gyógyító Jószándék Alapítvány

Az elmúlt 15 évben az izombeteg gyermekeknek és családjuknak az év legjobb élményét nyári táborunk biztosította. Támogassatok minket, hogy a következő években is legyenek vidám, nyári emlékei a családoknak!


Számláló indult: 2018.06.07.
Összeg: 131.000 Ft
Támogatók száma: 20
Érdekel Támogatom