1% segítség 100% élmény! Izombeteg gyerekek nyári tábora.
(lezárult!)

Most arra kérünk, hogy ajánld fel adód 1%-át nekünk, hogy az izombeteg gyerekeknek is legyen egy vidám nyaralása! Neked csak egy gombnyomás, nekünk rengeteg élmény!

Szociális
Egyszázalékos kampány

Gyógyító Jószándék -DMD- Izombeteg Gyermekek Alapítványa

Bővebben

Adószám:
18109726-1-41 Határidő: 2018-05-30

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése

Oldalunkon egész évben támogathatod a szervezetet munkáját!
Rendszeres támogató leszek!

1% segítség 100% élmény! Izombeteg gyerekek nyári tábora.

Adószám:
18109726-1-41 Határidő: 2018-05-30

  • Kampány
  • Szervezet
  • Kampány
  • Szervezet

Gyűjtés célja

Az alapítvány – sok más, betegszervezeti tevékenysége mellett – több mint 15 éve szervez nyári tábort izombeteg gyermekeknek, fiataloknak és családjaiknak. A táborok során önkénteseinkkel igyekszünk a hétköznapok nehézségeit feledtetve olyan programokat szervezni, amelyek az érintetteknek és családjaiknak is élményt jelentenek. Emellett fontos, hogy egy olyan közösség alakult ki, amiben a táboron kívül is számíthatunk egymásra. A programok mellett a szülők hozzájuthatnak a legfontosabb orvosi információkhoz, pszichológus segítségét kérhetik, a tábor ideje alatt az érintettekkel gyógymasszőr és gyógytornász is foglalkozik. A betegség súlyosságából és jellegéből adódóan az érintettek nehezen vagy egyáltalán nem tudnak a családjuktól távol kikapcsolódni. A táborban önkénteseink igyekeznek besegíteni a napi feladatok ellátásába, így a család segítő közelsége mellett lehetőség van egy kis önállóságra is. A fiataloknak korosztályok szerint szervezünk játékos és komolyabb programokat, előadásokat, kézműves foglalkozásokat. Rendszeresen fogadunk külső vendégeket, fellépőket és szervezünk külső programokat is (városnézés, séták, élmény programok). A speciális szállás, közlekedési és program igények miatt a tábor költségei jelentősen megnövekednek egy átlagos nyári tábor költségvetéséhez képest.

Most arra kérünk, hogy ajánld fel adód 1%-át nekünk, hogy az izombeteg gyerekeknek is legyen egy vidám nyaralása! Neked csak egy gombnyomás, nekünk rengeteg élmény a Velencei tó mellett, egy speciális hekólyszínen, ahol akadálymentesített környezetben, szobákban tudjuk a családokat fogadni. A remélt jó időben lehetőség lesz a tó adta lehetőségeket kihasználni, vizi és szabadtéri programokat is szervezni.

 

Szervezet hivatalos neve:
Gyógyító Jószándék -DMD- Izombeteg Gyermekek Alapítványa

Szervezet rövid neve:
Gyógyító Jószándék Alapítvány

Honlap:
http://www.duchenne.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/gyogyitojoszandek/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 303994354

A szervezet címe:
1031 Budapest, Amfiteátrum utca 23. VI. 50.

Tovább az adatlapra