Segíts, hogy segíthessünk!

Terápiás- és segítőkutyáink lelki és fizikai támogatást nyújtanak gyerekeknek, időseknek, mozgássérülteknek. Támogasd kiképzésüket, a foglalkozások finanszírozását, munkánkat!

Egészségügy
Bankkártyás adománygyűjtés

Kutyával az Emberért Alapítvány

Bővebben

Összeg:
18.000 Ft 5 támogató közreműködésével
Adománygyűjtés indult: 2023.08.14.

Támogatom

Segíts, hogy segíthessünk!

Összeg:
18.000 Ft 5 támogató közreműködésével

 • Adománygyűjtés
 • Szervezet
 • Támogatások
 • Korábbi adománygyűjtések
 • Adománygyűjtés
 • Szervezet adatai
 • Támogatások
 • Korábbi adománygyűjtések

Gyűjtés célja

Alapítványunk több mint 25 éve folytat kutyás terápiás munkát, valamint mozgássérült-segítő, hangjelző, rohamjelző kutyákat képez ki. 

Az általunk felnevelt és kiképzett segítőkutyákat ingyen bocsátjuk a rászorultak rendelkezésére, akik a kutyák által nagyobb esélyt kapnak egy önálló életre. A kutyák életét és jólétét egész életükön át követjük és monitorozzuk, és nyugdíjazásuk után is gondoskodunk róluk.

 

Terápiás kutyáinkkal különböző intézményekben járunk, hiszen számos tudományos vizsgálat igazolta, hogy a kutya-ember kapcsolatban sokoldalú gyógyító, terápiás erő rejlik.

Járunk:

 1. gyermekotthonokba, ahol a terápiás kutyák alkalmazása jótékonyan hat a gyermekek érzelmi fejlődésére, általa növelhető a gyermekek motivációja, valamint a kutya segítségével könnyebben alakítható ki személyes kontaktus olyan személyekkel is, akik bizonyos mentális zavar vagy trauma hatására nehezebben lépnek kapcsolatba másokkal vagy akár a segítő szakemberrel.

 2. gyermekkórházakba és mozgásfejlesztő fejlesztő foglakozásokra, mert amellett, hogy a kutya jelenléte stresszoldó, serkentő, aktiváló tényező, olyan komoly szakmai kihívást jelentő esetekben is segíthet, mint például az autista gyerekek viselkedésterápiája, vagy értelmileg akadályozottak oktatása.

 3. idősotthonokba, ahol a kutya feltétlen szeretete, együttműködési készsége akaratlanul is jobb kedvre deríti, aktivitásra késztetheti a magányba, depresszióba süppedt vagy pszichoterápiás kezelés elől bezárkózó embereket is. A terápiás kutyákkal töltött idő hangulatjavító, szellemi és testi frissességet fenntartó hatással bír. 

 

A befolyt támogatásokból segítőkutyák éveken át tartó kiképzését, a terápiás foglalkozások finanszírozását, és alapítványunk kiszámítható és biztonságos működését szeretnénk biztosítani.


Munkánkról bővebben is olvashatsz a honlapunkon, vagy a közösségi oldalainkon.

Szervezet hivatalos neve:
Kutyával az Emberért Alapítvány

Szervezet rövid neve:
KEA

Honlap:
http://www.kea-net.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36-30-5224874

A szervezet címe:
2040 Budaörs, Kovács utca 19.

Tovább az adatlapra
2023-09-10
 

Kiss Tamás
1 000 Ft
2023-09-07
 

Prekopcsák Attila
10 000 Ft
2023-09-05
 

Anonymus
1 000 Ft
2023-09-03
 

Anonymus
1 000 Ft
2023-08-18
 

Farkas Boróka
5 000 Ft
Egészségügy
Közösségi
adománygyűjtés

AJÁNDÉKOZZ SZABADSÁGOT KATÁNAK!

Kutyával az Emberért Alapítvány

Katának a 14 éves, járásában korlátozott leányzónak szeretnénk egy speciális mozgássérült-segítő kutyahámot vásárolni. Segíts te is adományoddal!

103% 415.000 Ft összegyűlt
400.000 Ft-ból
Érdekel