Ezúton tájékoztatjuk, hogy 22-én 10 és 12 óra között tervezett karbantartási munkálatok lesznek, így az oldal ideiglenesen nem lesz elérhető.


Az esetleges kellemetlenségért szíves elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Segíts, hogy menhelyünk bővülhessen!

Menhelyünk 120 kutya és 15 cica elhelyezésére lett megépítve, de a létszám sajnos ennek folyamatosan többszöröse. Mivel rengeteg mentésre váró állat vár még a segítségünkre, szeretnénk menhelyünket bővíteni egy...

Állatvédelem
Telefonos adománygyűjtés

Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület

Bővebben

37203 támogató
(10878 hívás, 26325 sms)

Hívd fel vagy küldj SMS-t a következő számra:
13600-84
A támogatás mértéke 500 Ft / hívás, SMS

Segíts, hogy menhelyünk bővülhessen!

37203 támogató közreműködésével

Telefon/SMS:
13600-84
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet

Gyűjtés célja

Az ”Együtt az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület 2004 januárjában jött létre azzal a céllal, hogy Debrecenben és környékén az utcára kidobott, balesetes, sérült kóborló kutyák és macskák számára menedékhelyet biztosítson, az állatokat orvosi ellátásban részesítse, majd megfelelő gazdát találjon nekik. Az ”Együtt az Állatokért” Állatvédő Közhasznú Egyesület és a Kutyaház Egyesület közös erővel és egy sikeres pályázat segítségével 2013. év végén megnyitotta új menhelyét, ahol már európai normáknak megfelelő körülményeket tudunk biztosítani kis lakóink számára. Azonban a mindössze 120 férőhelyünkön folyamatos a teltház, nem kivételes esetben dupla annyi gazdára váró kutyának adunk otthont. Ez a szám szinte állandó jelleggel a 200 felettit üti meg, nem beszélve cicáinkról. Megyei szintre kiterjesztve mentéseink során hamar felváltódik a hely: egy gazdisodott szerencsés megy, két ártatlan érkezik. Ezekkel a számokkal nagyon nehéz jól működni. Célunk, hogy létrehozzunk egy 10 kennellel rendelkező különálló épületet, ahol sérültjeink, korosodó védenceink vagy épp fiatal ifjancaink helyet kaphassanak. Benti helyükön biztosítani a felépüléshez, gyógyuláshoz, utolsó öreg évekhez vagy az immunrendszerük megerősödéséhez kellő életkörülményeket. Emellett a cicák óriási létszáma miatt egy újabb cicaház építése is égető szükséglet, hogy méltó körülmények között tudjuk elhelyezni mentvényeinket. Segíts, hogy valóra válthassuk az álmunk!

Szervezet hivatalos neve:
Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület

Szervezet rövid neve:
Együtt az Állatokért KHE

Honlap:
http://www.debrecenikutyahaz.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/DebreceniKutyahaz

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC5SCpVr7Z0vnvxMVHi6ihLQ

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36204024301

A szervezet címe:
4031 Debrecen, Kistelek u 7.

Tovább az adatlapra