Adj egy nap nyarat a menekült gyerekeknek! - Folytatjuk a gyűjtést, nem állunk meg!

Szociális
Közösségi adománygyűjtés
Menedék-Migránsokat Segítő Egyesület

Bővebben
Mire elég: Ha 10.000 forintot adsz: megvan 1  gyerek egy napi tábori díja (szállás+háromszori étkezés)
Itt megadott neved / beceneved és email címed elérhető a szervezet számára, így tud értesíteni a projekt megvalósulásáról. Ha már regisztrált adományozó vagy, lépj be.

Üzenetedet megkapja a támogatott szervezet és nyilvánosan is megjelenik az oldalon. Buzdítsd a szervezetet, inspiráld a többieket is adományozásra!
Elfogadom, hogy a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány (Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány) által az adjukossze.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.
Amennyiben cégként adományozol, és adóigazolást kérsz, fordulj az adományozott szervezethez.
A fizetőoldal adattartalmáról az adjukössze.hu nem értesül, azt csak a bank érheti el. A kártyás fizetéshez az internet böngészőnek támogatnia kell az SSL titkosítást. A bank a tranzakció sikeressége esetén azonnal zárolja a kártyán lévő összeget és automatikusan értesít minket, így a képernyőn és a megadott email címen igazoljuk vissza az adományozást. Az adomány projektoldalon való megjelenítése szándékunk szerint mihamarabb, de legkésőbb 2 óra múlva megtörténik a tranzakció ellenőrzését követően.

A Közösségi, Élmény és Matchfunding adománygyűjtések keretében összegyűjtött adományok 1-15%-a (a végösszegtől és a sikeres/sikertelen adománygyűjtéstől függően) a Szolgáltatót illető adomány, melyet a Szolgáltató teljes egészében a honlap technikai fenntartására, adminisztrációjára, szervezetek szakmai támogatására költ, illetve további 2% a banki költségek fedezésére szolgál. A Szolgáltató az adománygyűjtés összegének 83-97%-át a Közösségi, Élmény és Matchfunding adománygyűjtés lejártát követő legfeljebb 21 napon belül a Szervezet bankszámlájára utalja a számlaszám visszaigazolását követően.
További információ az ÁSZF-ben.