Járulj hozzá a TIM Stúdió közösségi terének létrehozásához!
(lezárult!)

Támogasd új kulturális-közösségi terünk kialakítását, hogy tovább építhessünk közösségünket és értékteremtő előadásokat, workshopokat és további programokat rendezhessünk!

Kultúra
Közösségi adománygyűjtés

Tehetséges Ifjúság Műhelye Egyesület

Bővebben

Összeg:
53.000 Ft 3 támogató közreműködésével

7% -a teljesült a 750.000 Ft -os célnak

Adománygyűjtési időszak lezárult: 2023.08.04 - 2023.10.01


Járulj hozzá a TIM Stúdió közösségi terének létrehozásához!

Összeg:
53.000 Ft 3 támogató közreműködésével

7% -a teljesült a 750.000 Ft -os célnak

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Támogatások
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai
  • Támogatások

Közösség, tér, érték – ezek a legfontosabbak Stúdiónk számára. Támogasd új kulturális-közösségi terünk kialakítását, hogy tovább építhessünk közösségünket és értékteremtő előadásokat, workshopokat és további programokat rendezhessünk!

A Stúdió egy befogadó közösség, ahol mindenki önmaga lehet. Mindannyian nyitott, kapcsolódási pontok után kutató emberek vagyunk, akik keresik az önazonosságot és az alkotási lehetőséget. Alternatív színházi stúdiónkban egyszerre fontos a színházi kifejezés és a megismerés, az önismeret, az önkifejezés. Profilunk, arcélünk a közösség változásával, az idővel is alakul.

A legfontosabb értéknek azt a sokszínű közösséget tartjuk, amit építünk. Elengedhetetlennek tartjuk a megújulás képességét, ahogy értéket látunk múltunkban is. Több egész estés színházi előadás és rövidfilm áll mögöttünk, melyek mind hozzájárultak alakulásunkhoz, fejlődésünkhöz. Eszköztárunk leginkább a színpadi gyakorlatokból, módszerekből, technikákból táplálkozik. Vannak közös projektjeink, de támogatjuk egymást saját – művészi és nem művészi – céljaink elérésében is.

Közösségünk mindig befogadó tereket talált magának. Egy ideje viszont szerettünk volna egy saját teret magunknak, ahol teljesen otthon lehetünk, és ahova mi is befogadhatunk más kulturális, művészeti, közösségi programokat. 2023 januárjától a VIII. kerületi Puskin utcában saját tér kialakításába kezdtünk. Itt folynak stúdiós tréningjeink, itt látható legtöbb előadásunk, itt látogathatók tréningjeink. Ez a találkozási pont, ahova megérkezünk és ahonnan visszaindulunk a hétköznapokba.

Az elmúlt fél évben sokat dolgoztunk azon, hogy a stúdiós és külső foglalkozásokra alkalmas teret alakítsunk ki. Non-profit szervezet lévén nincsenek nagy bevételi forrásaink. A felújítási munkák a stúdiós tagok és ismerőseik bevonásával és rengeteg tárgyi adomány – bútorok, szőnyegek, festék, eszközök – tudott megtörténni eddig is.

Az alkotói folyamatnak és az eredmények bemutatásának, programok szervezésének azonban feltétele egy megfelelő minőségben technikailag is felszerelt tér, amely tárgyi adományokból nem állhat össze. Ezért kérjük segítséged: kérjük, járulj hozzá, hogy első körben fénytechnikai eszközökkel lássuk el a stúdiónkat, ami nemcsak fizikailag helyezhet új megvilágításba mindent, de a további fejlődésünk záloga is lehet.

Támogasd kampányunkat, hogy egy alkotómunkára és összekapcsolódásokra alkalmasabb teret hozhassunk létre, ahol várhatjuk az alkotni vágyókat és a közösséget keresőket.

Szervezet hivatalos neve:
Tehetséges Ifjúság Műhelye Egyesület

Honlap:
https://timstudio.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/timproduction

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UChPEw6BNCNZYT_E2kzUv7Tw

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 307550849

A szervezet címe:
1089 Budapest Orczy út 11-15. IV 26.

Tovább az adatlapra
2023-09-07
 

Anonymus
20 000 Ft
2023-08-07
 

Anonymus
18 000 Ft
Sok sikert nektek!!!!
2023-08-06
 

Anonymus
15 000 Ft
Régóta követem a szervezetet, és nagyon jó dolgokat csinálnak! Remélem, az új helyszínen még több dolgot tudnak majd megvalósítani! Csak így tovább! ;)