A Kalandvár Óvoda udvarának korszerűsítése
(lezárult!)

A Kalandvár Óvoda udvarának felújítása, a játszótér korszerűsítése és a kinti játékok bővítése a cél, hogy a gyermekek harmonikus, barátságos környezetben tölthessék idejüket.

Zöld
Bankkártyás adománygyűjtés

Nagy Kaland Óvoda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Bővebben


Adománygyűjtés indult: 2023.07.26.


A Kalandvár Óvoda udvarának korszerűsítése

  • Adománygyűjtés
  • Szervezet
  • Adománygyűjtés
  • Szervezet adatai

Gyűjtés célja

Minden egyes nap hatunk a környezetünkre, s a környezetünk is hat ránk. Van, amit tudunk befolyásolni, van, amit nem. Felnőttként ezt elfogadjuk, de gyermekeinktől ne várjuk el ezt, inkább adjuk meg számukra a varázslatot, alakítsuk mi a környezetüket! Egy pár gombóc fagyi vagy egy kávé árával építheted a jövőt! Légy Te is részese ennek, mert most a legkisebbek számítanak a segítségedre! A legapróbbaknak adni a legnagyobb öröm! 

Ne feledd, Neked pár gombóc fagyi vagy egy kávé, nekik egy életre kiható élmény és fejlődés!

Egy gyermeknek szüksége van összetartó, elfogadó pozitív légkörre, illetve egy olyan környezetre, ahol bontogathatja szárnyait, kellőképp kreatív lehet és támogatja a mesés képzeletvilágát. 

A Kalandvár Óvodában olyan nevelőkkel és pedagógusokkal találkozhatsz, akik szívvel-lélekkel végzik a munkájukat, őszinte szeretet áramlik belőlük a gyermekek felé, megértéssel tekintenek a szülőkre és pozitívan egyengetik a  gyermekek fejlődését.  Mindenki csupa derű, szívügyük az óvoda, az óvodás környezet, munkaidejükön túl is az óvodát csinosítgatják, szépítgetik gyermekeinknek. 

Ráfér az óvoda udvarára egy kis felújítás, a játszótér korszerűsítése és a kinti játékok bővítése is a célkitűzéseik között szerepel. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, szükségük van a támogatásodra. Ehhez minden önerejüket bevetik, keresik a támogatási lehetőségeket is, de Te is hozzájárulhatsz egy kicsivel, amennyi most belefér.

Tegyük boldoggá együtt a felnövekvő generációt,  hiszen “Ha másoknak keresed a boldogságot, megeshet, hogy te magad találsz rá.” (James Norbury)

Adományozz, amennyit tudsz, nekik biztosan sokat fog jelenteni!

Köszönjük, ha segítesz!

_________________________________

Every single day, we influence our environment, and our environment also influences us. Some things we can control, while others we cannot. As adults, we accept this, but we shouldn't expect the same from our children. Instead, let's grant them the magic and shape their environment ourselves! You can build the future with the price of a few scoops of ice cream or a cup of coffee! Be a part of this, because now it's the youngest ones who count on your help! Giving the smallest ones brings the greatest joy!

Remember, to you, it might be just a few scoops of ice cream or a coffee, but to them, it means a lifelong impactful experience and development!

A child needs a cohesive, accepting, positive atmosphere and an environment where they can spread their wings, be creative, and support their fantastical imagination.

At Kalandvár Kindergarten, you will meet educators and teachers who wholeheartedly do their work. They have genuine love flowing towards the children, look at parents with understanding, and positively nurture the children's development. They are all full of cheerfulness, and the kindergarten is their passion; even beyond their working hours, they beautify and improve the kindergarten for our children.

The kindergarten's playground is in a need of a little renovation, modernizing the play area and enriching the outdoor recreational equipments are also goals to be achieved. To make this happen, they need your support. They are doing their best and searching for various support opportunities, but you can also contribute a little, whatever you can afford.

Let's make the rising generation happy together, because "If you seek happiness for others, you will find it in yourself." (James Norbury)

Every little help! Donate whatever you can; it will undoubtedly mean a lot to them!

Thank you for your help!

Szervezet hivatalos neve:
Nagy Kaland Óvoda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Szervezet rövid neve:
Nagy Kaland Óvoda Nonprofit Kft.

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

A szervezet telefonszáma:
+36 306592384

A szervezet címe:
2112 Veresegyház Szent Korona utca 1.

Tovább az adatlapra