Tudatos Életutat Támogató Egyesület

V: Változtass! I: Indulj! A: Alakítsd!

Az Egyesület célja olyan szellemi műhely és mentálhigiénés bázis kiépítése és szakmai szempontú működtetése elsősorban Magyarországon, amely az emberi erőforrás megőrzésével és fejlesztésével foglalkozik, a foglalkoztatás, a munkaerőpiac, a szociális munka, a mentálhigiéné, a humánerőforrás gazdálkodás, a rehabilitáció, a rekreáció, a természet és ember kapcsolata, és az ezeket kiegészítő vagy velük határos egyéb tevékenységek területén folytatott információnyújtó, felzárkóztató, oktató, tanácsadó, fejlesztő jellegű speciális és szakszerű segítségnyújtással. Az Egyesület tevékenysége keretében egyrészt felkutatja és megszólítja a különböző társadalmi rétegeket, másrészt megfelelő tájékoztatással és célirányos, szakszerű tevékenységekkel segítséget nyújt az emberi életminőség megőrzésében és javításában.

Adószám:
19327736-1-11

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Tudatos Életutat Támogató Egyesület

Szervezet rövid neve:
VIA4YOU

Szervezet adószáma:
19327736-1-11

Honlap:
http://www.via4you.hu

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-98385111

A szervezet telefonszáma:
+36 703115193

A szervezet címe:
2528 Úny, Öregszőlők utca 965/1.

Tevékenységi kör:
Országos, regionális közszolgálati hírközlés

Tevékenység leírása:
Nap mint nap azon dolgozunk, hogy általunk elért személyeket segítsük abban, hogy tudatosabban tekintsenek a világra és tudatosabban tudják megtervezni a lépéseket az elérni kívánt céljukhoz (legyen az bármilyen természetű). Emellett célunk, hogy lehetőséget biztosítsuk MINDENKI számára, hogy egy-egy területen (mentálhigéné, karrierváltás, álláskeresés, természetgyógyászat, rekreáció, felelős álláttarás stb) megismerhessük egymás nézeteit ezáltal együtt fejlődni tudjunk mind szellemileg, mind testileg.

Mire gyűjt:
"Kell egy hááááz..." Ha nem is az óceánpartján..... de a Pilis szívébe tervezünk egy aktívan elérhető közösségi teret, amely segítségünkre lesz egy-egy elvonuláshoz, tréninghez, gondolat megosztási eseményhez.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.