Spartan Cheerleading Sportegyesület

Magyar sportolókat a Cheerleading Európa-bajnokságra!

A dunaújvárosi Spartan Cheerleading Sportegyesület versenyzői a 2017 decemberében megrendezett nemzetközi bajnokságon megszerzett aranyéremmel ismét lehetőséget kaptak, hogy országunkat képviseljék a soron következő cheerleading Európa-bajnokságon. Ezzel az első helyezéssel az egyedüli, legeredményesebb magyar csapat lesznek divíziójukban. Az idei terv, hogy eddigi sikereinket, az elmúlt három EB szereplést is felülmúljuk. Az elmúlt évek kontinensviadalain Szlovéniában, Ausztriában és Csehországban is eredményesen szerepeltünk, mely öregbítette a magyar cheer sport és városunk hírnevét. A 2018-as kihívás azonban minden eddiginél nagyobb: az Európa-bajnokságnak Finnország fővárosa ad majd otthont június 30. és július 1. között. Az utazás, szállás, versenynevezési díj igen nagy költséget ró sportolóinkra és családjukra, mivel egyesületünk a hatalmas kiadások csak egy részét képes saját forrásból fedezni. Tizenhét fiatal, tehetséges sportolót szeretnénk eljuttatni a 2018-as cheerleading Európa-bajnokságra, Helsinkibe! Ehhez kérjük a közösség segítségét!

Adószám:
18848115-1-07

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Spartan Cheerleading Sportegyesület

Szervezet rövid neve:
Spartan Cheerleading Sportegyesület

Szervezet adószáma:
18848115-1-07

Honlap:
http://www.spartancheer.hu

Facebook oldal:
http://www.facebook.com/spartan.cheerleaders.dunaujvaros/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11736037-21433292-00000000

A szervezet telefonszáma:
+36 209692371

A szervezet címe:
2400 Dunaújváros, Római körút 30. 4 3.

Tevékenységi kör:
Sport

Tevékenység leírása:
Az egyesület fő célja sporttevékenység, mint alaptevékenység szervezése, valamint a sporttevékenység feltételeinek megteremtése elsősorban a cheerleading sportágban. A magyar sport hagyományos szervezeti alapegységeként az egyesület célja továbbá a versenysport, a tehetséggondozás, az utánpótlás-nevelés, a szabadidősport műhelyeként, részt vállal az utánpótláskorú fiatalok nevelésében, a felnőtt sportolók képzésében, tagjainak versenyeztetésében, valamint elősegíti ezen személyek társadalmi öntevékenységét és ezzel a közösségi élet kibontakoztatását. Célja továbbá a tagok szabadidős és hobbi tevékenysége hasznos eltöltésének szervezése és segítése.

Mire gyűjt:
A Spartan Cheerleading SE koedukált csapata (divíziójában legeredményesebb, egyedüli magyar indulóként) ismét lehetőséget kapott, hogy felvegye a versenyt a kontinens legjobb cheersportolóival! Az idei terv, hogy eddigi sikereinket, az elmúlt három EB szereplést is felülmúljuk. Az előző évek kontinensviadalain Szlovéniában, Ausztriában és Csehországban is eredményesen szerepeltünk A 2018-as kihívás azonban minden eddiginél nagyobb: az Európa-bajnokságnak Finnország fővárosa ad majd otthont június 30. és július 1. között. Tizenhét fiatal, tehetséges sportolót szeretnénk eljuttatni a 2018-as cheerleading Európa-bajnokságra, Helsinkibe!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.