Benső Út Egyesület

Útkeresés Háza - Közösségi kertünk fejlesztése

Az Útkeresés Háza keresztény és istenkereső fiatalokból létrejött közösség, akik egymást segítve keresik egyéni útjukat. Ennek ad formát az Útkeresés Háza a Szent Ignác-i lelkiség eszközeivel, önismereti, dramatikus gyakorlatokkal, csönddel, szemlélődő imádsággal, megosztássokkal, lelki kíséréssel, szolgálati lehetőséggel. Segíti a közösség tagjait egy mélyülő istenkapcsolat és a hiteles, szabadon megélt emberi kapcsolatok felé. Célunk, hogy a fiatalok a lelkiségi és önismereti témákkal való foglalkozás során felfedezzék benső erőforrásaikat, amikből meríteni tudnak az elköteleződés, pályaválasztás folyamatában és megtalálják helyüket a világban.

Adószám:
18262823-1-43

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Benső Út Egyesület

Szervezet rövid neve:
Útkeresés Háza

Szervezet adószáma:
18262823-1-43

Honlap:
http://utkereses.hu/

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/%C3%9Atkeres%C3%A9s-H%C3%A1za-493777643971848/

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11711041-20867061-________

A szervezet telefonszáma:
+36 304832565

A szervezet címe:
1224 Budapest, VIII. utca 9.

Tevékenységi kör:
Hitélethez kötõdõ építés, felújítás, restaurálás

Mire gyűjt:
Az Útkeresés Háza gondozásában lévő Radvány utcai közösségi kerteben a már elkészült, szemlélődést segítő kerti építmények mellé szeretnénk egy 15-20 fő számára védelmet adó esőbeállót építeni és egy kinti ping-pong asztalt beszerezni. Ezzel a bővítéssel számos új funkciónak nyílhat tér Pl: lelkinapok (iskolák számára is), imaórák, családi rendezvények, Osztó-pontok a természetben, misék-spirituális alkalmak, szabadidős programok-társasjátékok, kulturális rendezvények. Adományaitokat szívből köszönjük!


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.