Angyalföldi Szent Mihály Plébánia


Célkitűzésünk a területünkhöz tartozó hívek vallásgyakorlásának elősegítése, támogatása. Közösségeket szervezünk, programoknak adunk otthont és olyan alkalmakat lehetőségeket teremtünk, ahol mindenki otthon érezheti magát, megtalálhatja személyes Istenhez vezető útját és barátokra, testvérekre lelhet. Lehetőséget szeretnénk biztosítani a hívek számára, hogy a COVID járványhelyzet alatt se maradjanak közösségek nélkül. Így online közvetítjük a szentmiséink, liturgiáink egy részét, illetve az óvintézkedéseket betartva hittanokat, közösségi alkalmakat biztosítunk.

Adószám:
19818977-1-41

Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
Angyalföldi Szent Mihály Plébánia

Szervezet rövid neve:
Angyalföldi Szent Mihály Plébánia

Szervezet adószáma:
19818977-1-41

Honlap:
http://szentmihaly.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/angyalfoldiszentmihalyplebania

Youtube oldal:
https://www.youtube.com/channel/UC9R4sAlJTGf2WpAurE7Zc3Q

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
11713005-20035891-________

A szervezet telefonszáma:
+36 13506371

A szervezet címe:
1131 Budapest, Babér u 17/b

Tevékenységi kör:
Egyházak, vallási közösségek, gyülekezetek

Tevékenység leírása:
Római Katolikus Egyház, Esztergom-budapesti Egyházmegyéjének angyalföldi Plébániája vagyunk. Szentségek kiszolgálását végezzük a Templom területén. Plébániai kormányzónk: Hodász András atya Plébános helyettesünk: Pál Ferenc atya Diakónusunk: Kuzmányi István atya

Mire gyűjt:
Idén szeptemberben volt 90 éves Templomunk, a jubileumi évben elkezdtük Plébániánk teljes megújítását, dr Erdő Péter bíboros úr által a plébániák számára ajánlott Újraépítve című könyv alapján. Az újraépítés fizikai lépésekből is áll, templomunk tornyai nagyon rossz állapotban vannak, több helyen omladozik a fal és beázással is küzdünk. Plébániánk épületét és annak infrastruktúráját is megújítjuk, így a hozzánk érkező testvérek számára egy kellemes hangulatú irodai hivatal vár, valamint a közösségi alkalmak fogadótereit és kiszolgáló apparátusát is felújítjuk. Templomunk teljes arculatát megújítjuk, új logót terveztetünk és új honlapot is készítünk. Szeretnénk, ha templomunkban az élő közvetítések stabilan és profin mehessenek, ebben is szeretnénk fejleszteni. Tehát röviden, várjuk a nagylelkü támogatást minden a közösség javára történő megújító tervünkhöz.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.