Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2024. április 28. 18.00 - 24.00-ig tervezett rendszer-fejlesztési munkálatok miatt az Adjukössze.hu oldal elérése szünetelni fog.

Az esetleges kellemetlenségért elnézését kérjük, türelmét és megértését előre is köszönjük.

Adjukössze csapata

4092. Sz. Dózsa György Úttörőcsapat

Mi ma is szervezünk tábort, kirándulást, gyermeknapot, akadályversenyt, vetélkedőt… Segítsen Ön is!

Célunk hogy tagjainkat a haza szeretetére, a természeti környezet és az emberi alkotás megbecsülésére és védelmére, a rászorulóknak nyújtott önzetlen segítésre, becsületes emberi magatartásra neveljük; biztosítsuk tagjaink számára a közösségi élet szervezeti keretét és gyakorlati lehetőségeit.

Adószám:
18662261-1-13

A nyomtatható 1%-os nyilatkozat letöltése
Jelenleg a szervezetnek ezen az oldalon nincs aktív adománygyűjtése! Nézd meg a szervezet weboldalát vagy keress rá hasonló tevékenységű gyűjtésekre itt:
Keresés

Szervezet hivatalos neve:
4092. Sz. Dózsa György Úttörőcsapat

Szervezet adószáma:
18662261-1-13

Honlap:
http://www.uttorogomba.hu

Facebook oldal:
https://www.facebook.com/pages/4092-sz-Dózsa-György-Úttörőcsapat/152145511482710

A szervezet e-mail címe:
[email protected]

Bankszámlaszám:
16200106-11526199

A szervezet telefonszáma:
+36-29-433538

A szervezet címe:
2217 Gomba, Deési Pál u. 17. 17.

Tevékenységi kör:
Szabadidõs ifjúsági szervezetek

Tevékenység leírása:
Ebben az évben is sikeres szánkóversenyt, a farsangi bált, autóbusz-kirándulást és rajzpályázatot szerveztünk. Készülünk a hagyományos majálisra, az úttörőavatásra, a gyermeknapra és az év legnagyobb eseményére, a nyári táborra, amelyet idén Sárospatakon rendezünk meg.Tevékenységi rendszerünkben meghatározók az évek, sőt évtizedek óta megrendezett hagyományos programok, amelyek általában rendkívül népszerűek (szánkóverseny, farsangi bál, kirándulások, akadályversenyek, kaszinó). Az elmúlt években az ország szinte minden vidékét felfedezhették táborozóink (Somogyi dombság, Balaton, Börzsöny, Tolnai dombság, Cserhát), és évente mintegy százan mutatják be tudásukat a csapatunk által szervezett Ki mit tud?-on. Fontos eredménynek tartjuk kisközösségeink erősödését.

Mire gyűjt:

A korábbi években jelentős támogatást tudtunk nyújtani a rászoruló gyermekeknek, hogy részt vehessenek táborainkban, kirándulásainkon, amire egyébként sokuknak nem lett volna módja. Az elmúlt években folyamatosan szűkülő anyagi forrásaink miatt ez a lehetőség minimálisra csökkent, de bízunk abban, hogy megfelelő támogatás esetén újra biztosítani tudjuk ezeknek a gyerekeknek (akik nem feltétlenül tagjaink!) ezt a lehetőséget. Ugyancsak támogatásból szeretnénk beszerezni egy új nyomtató-fénymásoló eszközt, mert a jelenlegi már ;tíz évesnél is öregebb, és gyakorlatilag használhatatlan.


Az alábbi adatok jelennek meg: NAV 1%-os adatbázisából: név, cím, adószám, továbbá az Országos Bírósági Hivatal (OBH) civil szervezeti nyilvántartásából 2021-es adatok alapján: célkitűzés.
Regisztrált szervezetek esetén a szervezet célkitűzésének szövege a szervezet által bővíthető.